OFICJALNA STRONA ZESPOŁU
//AKTUALNOŚCI

[SnB]:: Walne zebranie członków Stowarzyszenia

2016-06-06 12:50:51

Skazani na bluesaInformuję, że tegoroczne Walne Zebranie Członków Stowarzyszenia Oficjalny Fanclub Zespołu Dżem "Skazani na bluesa", odbędzie się dnia 18 czerwca 2016r. o godzinie 16.00. Spotykamy się w Pubie "Latawiec" w Będzinie przed spotkaniem Fan Clubu.

Liczę na obecność jak największej liczby Członków Stowarzyszenia! W razie jakichkolwiek pytań piszcie na adres e-mail: zarzad@skazaninabluesa.pl

Miejsce tegorocznego Walnego Zebrania Członków Stowarzyszenia Oficjalny Fanclub Zespołu Dżem "Skazani na bluesa":
"Latawiec - Aktywna Strona Kultury"
ul. Zwycięstwa 36 (obok stacji Lotos) Park Dolna Syberka, 42-500 Będzin

Wszystkim członkom Stowarzyszenia Fan Club zespołu Dżem "Skazani na Bluesa" przypominam o obowiązku terminowego opłacania składek członkowskich. Składka członkowska wynosi 60,00 zł/rok. Należy ją opłacić jednorazowo do 31 stycznia danego roku lub w dwóch ratach 2x po 30 zł - pierwsza rata do 31 stycznia, druga rata do 30 czerwca danego roku.

Przypominam też, że zgodnie z obowiązującym Statutem Stowarzyszenia Fan Club zespołu Dżem "Skazani na Bluesa" - §13 punkt 2.d., członek Fan Clubu może zostać pozbawiony członkostwa uchwałą Zarządu w razie nieuiszczenia w terminie należnych składek członkowskich przez dwa kolejne okresy płatności. W przypadku pytań odnośnie zaległych składek proszę o kontakt: zarzad@skazaninabluesa.pl

Składki należy wpłacać na nasze konto bankowe:
Bank BZ WBK
90 1090 2008 0000 0001 1392 2064