Jeszcze moja mini recenzja

jestem mega zadowolony z koncertu tsa,zemollem, cree i Dżemu:) widac ze Dżem traktuje tą impreze bardzo powaznie i wyjątkowo częstując nas co roku niesamowita setlistą

wielkie dzięki dla Panów z Dżemu
Cree? bardzo mi sie podobają nowe kawałki. swietnie moim zdaniem wychodza na zywo

gratuluje.
zemollem... pierwszy wogle raz słyszałem tą formacje i przyznaje ze przypadli mi do gustu
tsa.... jedyne negatywne co pamietam z tego koncertu to punki....o fuck...złapać za jaja i ścisnąć az sie przyzna ze jest kosmitą kobietą... o mały włos taki jeden (no może dwóch) nie dostało w ryja ode mnie... na 51 stałem sobie spokojnie i kręciłem ten jeden jedyny kawałek...az tu nagle pod koniec piosenki łubudu... i aparacik za 2.5tys. wylądował (nie wiem jakim cudem) prosto w rękach szymaniuk stojącej 2 metry przede mną... a tago idiote pływaka mało nie zjadłem na kolacje..
przynajmniej porządnie zkląłem. kolejna sprawa z tsa? znowy PUNKi co za idioci z nich... pół koncertu zamiast sie dobrze bawic robili wszystko zeby popsuc zabawe ludziom stojącym w promieniu 10metrow... nie pomogło podstawianie nogi przeze mnie, ani odpychanie zeby sobie zęby kurde wybił.. musiało dojść do konfrontacji...niestety werbalnej i przy skąpym uzyciu pięści

za duzo to nie pomogło ale przynajmniej my mielismy spokój...
cały festiwal...ogólnie na....+ choć kilka razy niezle się wkurwiłem.. np. poszliśmy w sobote do leclerka, kupilismy m.in. kubusia w szklanym opakowaniu... na pierwszej bramce do ośrodka nie było zadnych problemów...na bramce koło sceny były... i to mega probloemy...lol ze nie mozna wnosic szklanych butelek na teren ośrodka...zostalismy z niego wykopani niemal za wszarz... a niby co było sprzedawane w budkach NA terenie ośrodka? piwo w SZKLANYCH butelkach... *****. ja rozumiem ze kazano mu tam stac i nie wpuszczac bo kurde nic innego koles sie nie nauczył w zyciu ale chyba za mocno sie kolega wczuł w role...
taki ot mały żal do organizatorów co mają w dupie sprawiedliwość
dokonałem kilku nagran na moj cudem uratowany aparacik.
jesli za rok bedzie TSA, porzadnie się zastanowie czy jechac. najwyzej opierdole paru ludzi ochroniarzy i dołoze kilku pukom.
a i zeby nie było ze sam nie jestem sprawiedliwy, niemili ochroniarze to tylko nieliczni;) wielu z nich było naprawde wporzadku i nie czepiali sie.
DŻEM - Pójdziesz tylko z cieniem
http://tnij.org/pojdziesz_tylko_z_cieniem
edit.
przepraszam za przekleństwo
kwinto mówi ze ten powyzszy link nie działa, spróbujcie ten:
http://rapidshare.com/files/46680388/p_ ... m.AVI.html
pozdrawiam Filip