Koncert w Łodzi 12.04.2008
Moderatorzy: Piotrek, Radek, smar666
Wrazenia opisze jak wroce do domu.. koncert bardzo sympatyczny! Na razie napisze tylko tyle ze skoro organizator Marcin prosil o zaprzestanie w trakcie koncertu fali to sie k*** dostosujcie do prosby! Dzien wczesniej odbyl sie koncert na ktorym doszlo miedzy innymi do obrazen w postaci zlamania reki, zlaman nosów oraz złamania miednicy. Przeciez nie prosi sie Was o takie rzeczy bo ktos ma takie "widzimisie" tylko wlasnie dla bezpieczenstwa wszystkich. Oczywiscie mozna sobie mowic jak grochem o sciane.. Jaśnie państwo sie bawią! Az dojdzie do naprawde tragicznych wypadkow i wtedy dopiero jeden oszolom z drugim sie opamietaja.... zenada.
Koncert byl dlugi, skonczyl sie po 22. Bisy x 3 ale to juz Maciejka poda pelna liste.
Nie wiedzialem ze mozna z Lodzi do Katosow dojechac w niecale 2 godziny! Dzieki Kasia i Krzysiek! Szkoda zesmy posiedzieli za dlugo w Lodzi w sumie bez potrzeby, bo teraz pewnie bym juz spal w lozku a tak siedze i czekam na pociag o 4.50.. No ale co tu mowic.. wielkie dzieki dla Was... Dobranoc.
Koncert byl dlugi, skonczyl sie po 22. Bisy x 3 ale to juz Maciejka poda pelna liste.
Nie wiedzialem ze mozna z Lodzi do Katosow dojechac w niecale 2 godziny! Dzieki Kasia i Krzysiek! Szkoda zesmy posiedzieli za dlugo w Lodzi w sumie bez potrzeby, bo teraz pewnie bym juz spal w lozku a tak siedze i czekam na pociag o 4.50.. No ale co tu mowic.. wielkie dzieki dla Was... Dobranoc.
Hej hej!
Ogólnie koncert był fantastyczny! Super zestawienie utworów - nawet nie marzyłem o tym, że zagrają tyle kawałków, które uwielbiam:)))
Za to wielkie dzięki:)
Co do atmosfery - była świetna, ludzie pogodni, dużo skakania;) Faktycznie widziałem, że jedna osoba nie uszanowała prośby co do skakania na ludzi.. Ale co zrobić - takie czasy;) Wiechu - gdzieś Pan się podział? Mieliśmy iść na piffko;) Dzięki za numerek z flagą;)
Co do obiecanych fotek (kilka osóbek się o nie pytało) to oczywiście cosik się znajdzie;)
Postaram się zamieścić jakieś fotki dziś wieczorem, albo jutro. Link dam w tym temacie.
pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem:)
Ogólnie koncert był fantastyczny! Super zestawienie utworów - nawet nie marzyłem o tym, że zagrają tyle kawałków, które uwielbiam:)))
Za to wielkie dzięki:)
Co do atmosfery - była świetna, ludzie pogodni, dużo skakania;) Faktycznie widziałem, że jedna osoba nie uszanowała prośby co do skakania na ludzi.. Ale co zrobić - takie czasy;) Wiechu - gdzieś Pan się podział? Mieliśmy iść na piffko;) Dzięki za numerek z flagą;)
Co do obiecanych fotek (kilka osóbek się o nie pytało) to oczywiście cosik się znajdzie;)
Postaram się zamieścić jakieś fotki dziś wieczorem, albo jutro. Link dam w tym temacie.
pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem:)
KONCERT W łODZI 12.04.2008
KONCERT BYł WSPANIAłY
TYLKO SZKODA ZE AKURAT MUSIAłEM PRZYJSC NA KONCERT Z GORąCZKą I BOLąCYM GARDłEM
ALE I TAK SIE SWIETNIE BAWIłEM
TEZ BYM POPROSIł O WSTAWIENIE ZDJEC:

TYLKO SZKODA ZE AKURAT MUSIAłEM PRZYJSC NA KONCERT Z GORąCZKą I BOLąCYM GARDłEM

ALE I TAK SIE SWIETNIE BAWIłEM

TEZ BYM POPROSIł O WSTAWIENIE ZDJEC:

Bylo cudownie, ten koncert moglby trwac bez konca ! Zespol byl wyraznie pod wrazeniem niesamowitej reakcji publicznosci. Wygladalo na to ,ze czuli sie wyjatkowo cieplo przyjeci
Wszyscy bawili sie swietnie i na scenie i pod . No i te niekonczace sie bisy ,cos niesamowitego ,prawie jak drugi koncert
Nie wiem dlaczego ,ale najbardziej chyba utkwil mi w pamieci "Harley moj" ,nie bylo Jesionow ,na ktore zawsze czekam ,ale nie czepiam sie bo generalnie bylo swietnie
Szkoda ,ze to juz po . Pozdrawiam wszystkich ,ktorzy rowniez bawili sie tak fantastycznie (a w szczegolnosci mojego sasiada z osiedla ,ktorego niespodziewanie spotkalam pod sama scena
)
Marta
... a tak nawiasem mowiac,to jaki ten Balcar sympatyczny jest
Podobalo mi sie ,ze umial nawiazac kontakt wzrokowy z ludzmi i ze zwracal uwage na to jak ludzie reaguja ,bardzo duzo sie usmiechal , nie byl zamkniety w swoim swiecie. To dotyczy rowniez innych myzkow,ale wiadomo Maciek na pierwszej linii
No i wogole ah i ohh 

Marta
... a tak nawiasem mowiac,to jaki ten Balcar sympatyczny jest

VWitam :D
Mam pytanko.. gdzie moge znalesc zdjecia z tego koncertu... widzialem ze pare osob pod scena robilo zdecia zespolowi i publicznosci.
Re: VWitam :D
fikol1991 pisze:Mam pytanko.. gdzie moge znalesc zdjecia z tego koncertu... widzialem ze pare osob pod scena robilo zdecia zespolowi i publicznosci.
poczekaj chwile to pewnie Maciejka i Jblaminsky zamiszcza