Zostaje tylko czekać

Jedyne czego nie wiem to o jaki jubileusz chodzi :/
tete pisze:Nie Jarocin a Wilkasy. Oficjalne 30-lecie zespołu, że nie wspomnę o 15 rocznicy śmierci Ryśka (ale to chyba raczej do wspominania w Paprocanach). Pozdrawiam
DAvidxD89 pisze:a jednak zaszaleje, kupilem juz bilet i na koncert popołudniowy xD nie wybaczyłbym sobie jakby nie bylo mnie na koncercie, na którym byc moze wreszcie usłyszę całą w trawie!:) ;ddd
DAvidxD89 pisze: (...) nie wybaczyłbym sobie jakby nie bylo mnie na koncercie, na którym byc moze wreszcie usłyszę całą w trawie!:) ;ddd
DAvidxD89 pisze:no niestety, nie było mnie tam... wieczór wczesniej w rudzie slaskiej bylem na koncercie... - ja to mam pecha:p ale wiąże nadzieje z koncertem w teatrze:)
bylbym niezwykle zadowolony, jakbym uslyszał tam... całą w trawie, jesiony, słodką, usmiech smierci, płyn mój bluesie, obłude, koszmarną noc.... i mam nadzieje ze obecnosc na obydwóch koncertach... da mi mozliwosc.... uslyszenia set listy marzen ;>
Ale póki co jeszcze ponad 3 miesiące.... oczekiwania:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości