[2009.10.03] Katowice, Spodek - 30 urodziny
Re: [2009.10.03] Katowice, Spodek - 30 urodziny
Sprzedam bilet na płytę!! szkoda gdyby miał się zmarnować
marek90d@o2.pl

borszysz pisze:A mnie Jarku wybitnie bawi ten cały temat dotyczący tego koncertu. Nie ma żadnej merytorycznej dyskusji, tylko jest seria pytań sfrustrowanych ludzi, którzy chyba w życiu z domu nigdzie nie wychodzili. Pytanie o torebkę zabiło.
Scypion pisze:ciesze sie, ze nie tylko ja dostrzegam psychiatryk (lub przedszkole) który tu sie zrobił
Mnie bardzo cieszy, że jestem sfrustrowanym przedszkolakiem z psychiatryka

Nie każdy jest tak "oblatany" jak Wy, panowie bywalcy. Dla niektórych może to być pierwsza taka wyprawa.
To będzie prawdopodobnie ostatnia taka okazja - być na Jubileuszu Dżemu - jeżeli liczymy je (tzn jubileusze) co 10 lat.
A merytoryczne wypowiedzi i dyskusje będą prawdopodobnie po tym wydarzeniu - na co zresztą liczę

Życzę wszystkim jeszcze trochę cierpliwości - to jeszcze tylko 3 dni!
boston pisze:To będzie prawdopodobnie ostatnia taka okazja - być na Jubileuszu Dżemu - jeżeli liczymy je (tzn jubileusze) co 10 lat.
Jakie to smutne... Wprawdzie blues zna sporo artystów, którzy 18 lat skończyli już jakiś czas temu, a wciąż pojawiają się na scenie, ale trzeba jednak zdawać sobie sprawę z naszej przemijalności...
"...Doesn't the ground swollow me when I die, or the sea if I die at sea..."
dla zainteresowanych:
dziś raczej przez cały dzień są dostępne bilety na płytę
dziś raczej przez cały dzień są dostępne bilety na płytę
Witam
mam do sprzedania bilet strefa niebieska, sektor F, rzad 9, miejsce 29.
wiem, ze nie na temat, ale szkoda marnowac bilet.
Kontakt kasiakumpin@tlen.pl albo 00447966599862
Pozdrawiam
mam do sprzedania bilet strefa niebieska, sektor F, rzad 9, miejsce 29.
wiem, ze nie na temat, ale szkoda marnowac bilet.
Kontakt kasiakumpin@tlen.pl albo 00447966599862
Pozdrawiam

W obronie debila
Słyszałem, że w wariatkowie jeden komputer przypada na kilku pacjentów, więc wstrzymałbym się z narzekaniem i krzyżowaniem innych z niebyciem i niewiedzą. Nie każdy z tych psychopatów był w Spodku, nie wszyscy zboczeńcy sumiennie bywają na koncertach Dżemu, a być może niektórzy kretyni spotkają się z nim dopiero pierwszy raz. Cały ten margines razem wzięty zakłada nowe konta na stronie Dżemu i chcąc dowiedzieć się czegoś o koncercie zespołu Dżem, pisze na forum internetowym kapeli o bliźniaczo podobnej nazwie-Dżem. Wzmożony ruch na stronie jest w takich przypadkach naturalny (koncert pamięci Pawła Bergera, premiera „Skazanego na bluesa” w poradniku domowym, czy nowy temat M@ciejki). Chyba lepiej żeby artysta z 30-letnim stażem wciąż wzbudzał zainteresowanie, niż w ciemnym pokoju pijany wymiotował na tort urodzinowy, nazywając to wszystko sztuką alternatywną. Niektóre orły więc będą musiały zacisnąć wyostrzone szpony i bez turbulencji przelecieć nad tym kukułczym gniazdem. Bo i Spodek i Dżem nawet ze swoimi setnymi urodzinami, są nie tylko dla orłów.
Jak Ty to ładnie ująłeś - Rolus... 

Czy ktoś jadący z Warszawy, miałby wolne miejsce w samochodzie???
a ja mam nadzieje ze ochroniarze beda wpuszczac przez caly czas trwania koncertu? tzn nie bedzie problemow jesli przyjade sobie na sam Dzem..zostane wpuszczony? gdyz support jest malointeresujacy..
Witam wszystkich
aktualne jeszcze?? (wysłałem maila ale chęć zakupu lepiej w kilku miejscach dać - większa szansa na szybszą odp)
co prawda mógłbym kupić na ticketpro ale boję się, że nie zdąży dojść na czas a przed samym koncertem też nie za bardzo wiadomo czy się uda dostać jeszcze.
Gdzie i kiedy można by się ewentualnie na odbiór umówić
pozdrawiam Sebastian
marek90d pisze:Sprzedam bilet na płytę!! szkoda gdyby miał się zmarnowaćmarek90d@o2.pl
aktualne jeszcze?? (wysłałem maila ale chęć zakupu lepiej w kilku miejscach dać - większa szansa na szybszą odp)
co prawda mógłbym kupić na ticketpro ale boję się, że nie zdąży dojść na czas a przed samym koncertem też nie za bardzo wiadomo czy się uda dostać jeszcze.
Gdzie i kiedy można by się ewentualnie na odbiór umówić
pozdrawiam Sebastian
na TicketPro nie ma już możliwości wysylki.
jest tylko e-ticket i odbiór w kasie
jest tylko e-ticket i odbiór w kasie
w kasie spodka tak?
wg mnie w punktach sprzedaży TicketPro, choć pewny nie jestem
a ten e-ticket to jest dobra i bezpieczna opcja?
e-ticket to wydruk biletu z pdf'a, na swojej drukarce.
nigdy nie używałem tego
to nie temat na takie rozmowy ;p
nigdy nie używałem tego

to nie temat na takie rozmowy ;p