[2012.06.03] Kąty Wrocławskie
[2012.06.03] Kąty Wrocławskie
Cześć Skazani! Czy ktoś z Was wybiera się na koncert w Kątach Wr. 03.06? Jeśli tak, to dajcie znać, bo ja się wybieram i chętnie poznam kogoś Skazanego. Pozdrawiam Piotrek z Wrocławia
Re: koncert w kątach wr. 03.06
Witam,
ten koncert jest darmowy z okazji dni miasta?
ten koncert jest darmowy z okazji dni miasta?
Witam!
http://www.gokis.katywroclawskie.com/wp ... 2_low1.jpg
Koncert z okazji Dni Kątów Wrocławskich!
http://www.gokis.katywroclawskie.com/wp ... 2_low1.jpg
Koncert z okazji Dni Kątów Wrocławskich!
Tak to jest darmowy koncert z okazji dni miasta ok. 21:00
Re: [2012.06.03] Kąty Wrocławskie
Ja w sumie chętnie bym się wybrała, bo z Wrocławia to rzut beretem i grzech nie być. Ale nie wiem jak powrót sobie zorganizować.
chce ktoś się zabrać autem jutro z Wro do Kątów? Mamy wolne miejsca, jak coś pisać na gg 11567307 

"Muzyka to naprawdę mocny narkotyk. Może Cię zatruć, podnieść na duchu lub sprawić, że rozchorujesz się, nie wiedząc dlaczego." -Adam Neste.
Witam!
No i po koncercie !
Zespół w bardzo dobrej formie, Jurek standardowo wymiatał, Adaś tak grał, ze urwal strunę, a Beno prawie wywinął "orła" pod koniec koncertu.
Pogoda nie dopisala, wróciłem cały mokry. Natomiast Dżemy rozgrzewały
Oczywiscie publika bardzo zróżnicowana, bardzo duzo ludzi patrzylo na mnie jak spiewam ciągle
Oczywiscie zdziwienie gdy zagrali lunatyków akustycznie. A o to set: (w niektórych miejscach nie pokolei)
1.-Poznałem go po czarnym kapeluszu
2.- Paw
3.-Gorszy Dzień
4.-Do Przodu
5.-Do kołyski
6.-Mamy forse, mamy czas
7.-Mała aleja róż
8.-Strach
9.-Malowany ptak
10.-Diabelski zart
11.- Sen o Vicotrii (
)
12.-Partyzant
13.-Wehikul czasu
Bis 1
14.-Kaczor cos ty zrobil
15.- Czerwony jak Cegla
Bis 2
16.-Autsajder
17.-Lunatycy (
)
18.- Whisky
Bardzo dobry koncert Dżemu, Na koniec kazdy krzyczal "list do m" lecz niestety chlopaki nie wyszli, ale i tak wielkie dzieki za tak wspanialy koncert : )

Zespół w bardzo dobrej formie, Jurek standardowo wymiatał, Adaś tak grał, ze urwal strunę, a Beno prawie wywinął "orła" pod koniec koncertu.

1.-Poznałem go po czarnym kapeluszu
2.- Paw
3.-Gorszy Dzień
4.-Do Przodu
5.-Do kołyski
6.-Mamy forse, mamy czas
7.-Mała aleja róż
8.-Strach
9.-Malowany ptak
10.-Diabelski zart
11.- Sen o Vicotrii (

12.-Partyzant
13.-Wehikul czasu
Bis 1
14.-Kaczor cos ty zrobil
15.- Czerwony jak Cegla
Bis 2
16.-Autsajder
17.-Lunatycy (

18.- Whisky
Bardzo dobry koncert Dżemu, Na koniec kazdy krzyczal "list do m" lecz niestety chlopaki nie wyszli, ale i tak wielkie dzieki za tak wspanialy koncert : )
no to nic nie straciłem bo set praktycznie identyczny jak w Zielonej...
Oj, Panowie. Mam nadzieje że do soboty uda wam się przemieszać jakoś lepiej tą setlistę! 

Też mam taką nadzieję. Swoją drogą to ciekawe, dlaczego przez bardzo długie okresy grają tą samą/podobną setlistę. Przecież mogliby właśnie trochę namieszać, co bez wątpienia zostałoby przyjęte pozytywnie przez publiczność (zarówno tą jeżdżącą za zespołem jak i tą "przypadkową"). Piosenek chyba im nie brakuje 

Nom ja tez bylem
Jurek wymiatał jak zwykle ; ] ogólnie fajnie było i czekam na następny koncert ;]
Jurek wymiatał jak zwykle ; ] ogólnie fajnie było i czekam na następny koncert ;]