35 urodziny i fajna akcja
35 urodziny i fajna akcja
Ogólnie akcja polega na tym że po 3 piosence jaką Dżem zagra na urodzinach to wszyscy skandujemy NIEWINNI,NIEWINNI bo jak wszyscy wiem Niewinni w setach Dżem nie pojawiają si często więc byłoby fajnie gdybyśmy zrobili taką akcje no i żeby w końcu zagrali Niewinnych.Piszcie co o tym myślicie. 

Re: 35 urodziny i fajna akcja
A co jak Niewinni zdążą się pojawić w tych 3 pierwszych utworach? 
To nie jest takie proste niestety, bo na 35 leciu zupełnie nie wiemy jak może wyglądać setlista. Można się za to umówić na wspólne odśpiewanie "sto lat" po którymś utworze. Wystarczy, że parę osób zacznie, reszta już podłapie. A "sto lat" z tysięcy gardeł to musi być coś.

To nie jest takie proste niestety, bo na 35 leciu zupełnie nie wiemy jak może wyglądać setlista. Można się za to umówić na wspólne odśpiewanie "sto lat" po którymś utworze. Wystarczy, że parę osób zacznie, reszta już podłapie. A "sto lat" z tysięcy gardeł to musi być coś.
"Dlaczego chowacie pod klosz
wartości, wartości tego świata..."
A co powiecie na kontynuację znanej z festiwalowych koncertów akcji "Wszystkie gwiazdy nieba..." ?
Super by to wyglądało i zostałaby pamiątka na DVD
zq

zq
Ziemniaq pisze:A co powiecie na kontynuację znanej z festiwalowych koncertów akcji "Wszystkie gwiazdy nieba..." ?
zq
żartujesz ?
to muszę kupić benzynę do zapalniczki ?
NIEWINNYCH nie będzie nie róbcie sobie nadziei ,przecież to 35 Urodziny musi być wspaniały klimat i dobra atmosfera. a ta piosenka jest o ludziach Niewinnych ...którzy zupełnie nie pasują do atmosfery święta 

Matteo90 pisze:NIEWINNYCH nie będzie nie róbcie sobie nadziei ,przecież to 35 Urodziny musi być wspaniały klimat i dobra atmosfera. a ta piosenka jest o ludziach Niewinnych ...którzy zupełnie nie pasują do atmosfery święta
Nadzieja umiera ostatnia.
Zresztą koncert ma być pełen niespodzianek... Może to właśnie jedna z nich?
Cieszę się, że powstają fajne pomysły . Wszyscy są sceptyczni do "Niewinnych", ale mało kto wie, że właśnie ten utwór był przygotowany do zagrania podczas koncertu "30 Urodziny" wraz z "Bluesem Alabamą
Okazja do zagrania jest wyjątkowa niż granie "Detoxu" na festynach. Także nie przekreślajmy tego numeru.
Mnie dziwi, że zero jakiekolwiek aktywności "Stowarzyszenia", które jako pomost między zespołem a fanami. Moim zdaniem fan club powinien przygotować niespodzianki, pomysły by ten historyczny dzień dla zespołu był wyjątkowy. Może są jakieś pomysły? Już nie cały miesiąc do koncertu, a tu cisza?
Okazja do zagrania jest wyjątkowa niż granie "Detoxu" na festynach. Także nie przekreślajmy tego numeru.
Mnie dziwi, że zero jakiekolwiek aktywności "Stowarzyszenia", które jako pomost między zespołem a fanami. Moim zdaniem fan club powinien przygotować niespodzianki, pomysły by ten historyczny dzień dla zespołu był wyjątkowy. Może są jakieś pomysły? Już nie cały miesiąc do koncertu, a tu cisza?
"(...) skąd mamy wiedzieć, że nie jesteśmy bohaterami dzieła jakiegoś pisarza, przelotną myślą kogoś nudzącego się w autobusie albo źdźbłem w oku Boga, źdźbłem, od którego w tym oku pojawiły się łzy?" Stephen King
GreenHorn pisze:Cieszę się, że powstają fajne pomysły . Wszyscy są sceptyczni do "Niewinnych", ale mało kto wie, że właśnie ten utwór był przygotowany do zagrania podczas koncertu "30 Urodziny" wraz z "Bluesem Alabamą
Blues Alabama się nawet potem w Stodole pojawiła... razem ze Słodką

Ale może jak wszystkie gwiazdy nieba to... tak sami z siebie? Bez wołania ze sceny o to?

Przecież napisałem o akcji FC "wszystkie gwiazdy nieba". Jesli zrobimy to z głową na pewno zostanie ona zauważona.
Acha, zespół wie o tym pomyśle i jest mu przychylny.
Ziemniaq pisze:Przecież napisałem o akcji FC "wszystkie gwiazdy nieba". Jesli zrobimy to z głową na pewno zostanie ona zauważona.
Tak, zauważyłem i do tego się odnosiłem, ale zjadłem cytat.
Teraz tylko pytanie jak "rozpropagować" tę akcję tak, żeby jak najwięcej osób podniosło zapalniczki w kierunku nieba. No i żeby to rzeczywiście były zapalniczki a nie telefony komórkowe bo to popsuje cały efekt...
Przed wejściem ustawić sklepik z zapalniczkami i informacją o akcji