Koncert w Chodzieży 09.11.2014 r.
Koncert w Chodzieży 09.11.2014 r.
Witam. Wybiera się ktoś na ten koncert? Wiecie może po ile są bilety?
Re: Koncert w Chodzieży 09.11.2014 r.
Witam, ja się wybieram z kumplami 
Bilety w przedsprzedaży kosztują 45 zł. Oprócz Dżemu gra pARTyzant + Suplement Diety. Więcej info pod linkiem: http://www.chdk.com.pl/wydarzenie/70
Pozdrawiam!

Bilety w przedsprzedaży kosztują 45 zł. Oprócz Dżemu gra pARTyzant + Suplement Diety. Więcej info pod linkiem: http://www.chdk.com.pl/wydarzenie/70
Pozdrawiam!
Wczoraj też się dowiedziałem ale dzięki za info
Możliwe, że się zobaczymy na koncercie 
Po cichu liczę na to, że pARTyzant zagra na akordeonie podczas Autsajdera

Po cichu liczę na to, że pARTyzant zagra na akordeonie podczas Autsajdera

tutol95 pisze:Po cichu liczę na to, że pARTyzant zagra na akordeonie podczas Autsajdera
Pewnie tak

Kurczę chciałbym żeby chłopacy zagrali piosenki tj " Strach " " Lunatycy " " Dzień w którym pękło niebo " " Jak malowany ptak " " List do M. " oraz starą wersje koncertową " Naiwnych pytań ". Naiwne pytania są moim największym marzeniem 

tutol95 pisze:Kurczę chciałbym żeby chłopacy zagrali piosenki tj " Strach " " Lunatycy " " Dzień w którym pękło niebo " " Jak malowany ptak " " List do M. " oraz starą wersje koncertową " Naiwnych pytań ". Naiwne pytania są moim największym marzeniem
Strach ostatnio na plenerach się pojawiał, w klubach i innych pomieszczeniach jest dużo częściej więc jest szansa

Lunatycy też są dość często grani.
Jak malowany ptak tak samo

List do M. też czasami jest grany, ale rzadko

Dzień, w którym pękło niebo też niestety nie jest zbyt często granym utworem.
A na Naiwne pytania w "starej" wersji koncertowej raczej nie ma co liczyć

Tak więc 3 utwory są dość realne, dwa następne trochę mniej (ale jednak List pojawia się częściej od Dnia), a Naiwne pytania to raczej w wersji obecnej koncertowej

"Dlaczego chowacie pod klosz
wartości, wartości tego świata..."
Pozostaje mi tylko wierzyć w to, że może jednak zagrają starą wersję koncertowych Naiwnych pytań oraz resztę utworów. Jeśli tak by się stało byłoby super 

Czy "stara" wersja koncertowa to jest ta ze Spodka 92 czy np tą z dialogiem Jurka i Adama z okolic roku 2002 ?
Na wersję ze Spodka raczej nie ma co liczyć chociaż chciałbym ją usłyszeć w Chodzieży bo niestety nie było mi dane usłyszeć jej w 1992 r. bo jeszcze mnie na świecie nie było. Wersja z okolic 2002 roku tez jest super więc też bym się ucieszył gdybym ją usłyszał 

Mam takie pytanko. Który to jest koncert Dżemu w Chodzieży bo nie mogę nigdzie znaleźć 

Niestety nie dostałem już biletów. Zostały wyprzedane 2 tygodnie przed koncertem. Poda ktoś seta jakiego grali?
Dokładnego seta niestety nie pamiętam, ale pojawiły się takie rzeczy jak: "Magazyn mód", "Noc i rytm", "Prokurator i ja", "Dzień, w którym pękło niebo", "Ostatnie widzenie", "Skazany na bluesa", "Ani dużo, ani mało". Także jak dla mnie było całkiem przyjemnie 

1. Koniecznie
2. Do przodu
3. Magazyn
4. Noc i rytm
5. Modlitwa
6. Partyzant
7. Ani dużo
8. Prokurator
9. Ostatnie widzenie
10. Malowany
11. Karty
12. Wehikuł
13. Skazany
Bis I
14. Dzień, w którym pękło niebo
15. Cała w trawie
16. Harley
Bis II
17. Autsajder z pARTyzantem na akordeonie
18. Cegła
19. Whisky
Bis III
20. List
21. Victoria
2. Do przodu
3. Magazyn
4. Noc i rytm
5. Modlitwa
6. Partyzant
7. Ani dużo
8. Prokurator
9. Ostatnie widzenie
10. Malowany
11. Karty
12. Wehikuł
13. Skazany
Bis I
14. Dzień, w którym pękło niebo
15. Cała w trawie
16. Harley
Bis II
17. Autsajder z pARTyzantem na akordeonie
18. Cegła
19. Whisky
Bis III
20. List
21. Victoria
"Cegły", "Listu" i "Victorii" nie było 

A no to w takim razie ucieli 
Mnie nie było, znajoma wstawiła zdjęcie z seta i myślałem, że się w całości pojawił
Ja mam przerwę do grudnia

Mnie nie było, znajoma wstawiła zdjęcie z seta i myślałem, że się w całości pojawił

Ja mam przerwę do grudnia