chojnac pisze:no to pojawiam się 12 grudnia w Stodole
Czyli 12 Czarny kapelusz?

bardzo rzadko wchodze na to forum ale mam Chojnac dla Ciebie rade jak masz tak wielką alergię na Cree co pokazujesz w swoich postach i masz do tego prawo oczywiscie to może odpusc sobie ten koncert zeby znowu coś było nie tak ?Ja zawsze myslałem ze tego rodzaju muzyka łączy ludzi a ty jak sądzisz? pozdrawiam serdeczniechojnac pisze:czy ktoś bliżej Cree mógłby się dowiedzieć, o której Cree włazi na scenę? Nie chce mi się u nich zakładać konta na forum. Z góry dziękuję
bardzo rzadko wchodze na to forum ale mam Chojnac dla Ciebie rade jak masz tak wielką alergię na Cree co pokazujesz w swoich postach i masz do tego prawo oczywiscie to może odpusc sobie ten koncert zeby znowu coś było nie tak ?Ja zawsze myslałem ze tego rodzaju muzyka łączy ludzi a ty jak sądzisz? pozdrawiam serdeczniechojnac pisze:czy ktoś bliżej Cree mógłby się dowiedzieć, o której Cree włazi na scenę? Nie chce mi się u nich zakładać konta na forum. Z góry dziękuję
gracjanek pisze:bardzo rzadko wchodze na to forum ale mam Chojnac dla Ciebie rade jak masz tak wielką alergię na Cree co pokazujesz w swoich postach i masz do tego prawo oczywiscie to może odpusc sobie ten koncert zeby znowu coś było nie tak ?Ja zawsze myslałem ze tego rodzaju muzyka łączy ludzi a ty jak sądzisz? pozdrawiam serdeczniechojnac pisze:czy ktoś bliżej Cree mógłby się dowiedzieć, o której Cree włazi na scenę? Nie chce mi się u nich zakładać konta na forum. Z góry dziękuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości