Zwykle nie lubie takich postow bo to sie robi wartosciowanie osob, Komus moze byc przykro bo sie bardziej lubi Pana X od Pani Y. Dla mnie ekipa techniczna jest zawsze mila i nie doswiadczylem nigdy zadnej przykrosci.
Mietek niejednokrotnie pomagal mi przeciskac sie przez te bardziej zapchane kąty na scenie, zawsze bylo tam jakies miejsce zebym sie mogl wcisnac...Dzieki Bastkowi niejendokrotnie unikalem czekania na pozne pociagi i w ogole przy dostaniu sie na koncerty gdzie zawodzila publiczna komunikacja. Poza tym Bastek to chyba jedyny techniczny ktoremu nie udalo mi sie jeszcze zrobic dobrego foto! Niestety, jest szybszy od mojej migawki

Ale jeszcze dopadne! Szymon.... haha na poczatku sie go balem no i te wlosy a'la Joe Tempest z Europe . Nie da sie go nie lubic!

Rico (Rys Kramarczyk) ... jak pod scena nie ma miejsca a scena mala jak.... to prawie zawsze moge liczyc ze moge usiasc obok niego przy stole naglasniajacym i dalej dokumentowac koncert...a poza tym jego wiedza w sprawie naglosnien i nie tylko jest imponujaca! Truskawa.. no coz.... mam slabosc do truskawek, wiec i na Piotrka nie moge sie zalic