a wiec nie wiem czy to tylko u mnie na moim kompie tak sie dzieje czy to strona jest tak 'zaprogramowana' ale gdy wcjhodze tu na glowna strone 'fan-clubu' i klikam na opcje 'forum' by tutaj wejsc, pojawia sie to w nowym okienku gdzie nie mam juz opcji 'tool bar' na gorze strony; ergo - nie mam opcji 'strzalek/wektorow' etc, by np. cofnac sie o strone..
wyglada na to, ze to nowe okienko jest wiec jakby 'pod-oddzialem' tej pierwszej, glownej strony forum i nie ma wlasnego 'url' adresu..nigdy sie na innych forums z takim 'ustawieniem' nie spotkalem..
aby cofnac sie do poprzedniej strony/tematu/topic, ktora na forum ogladalem wiec, musze wtedy od nowa kliknac na dzial/temat w forum w linku gory strony i od nowa znalezc to w spisie..to cholernie frustrujace

a drugi problem to z serwerem chat'a..probowalem z nudow wlezc na chat kilka godzin temu bo pokazanych bylo kilku forumowiczow/-iczek tam akurat, ale za kazdym razem pokazywala sie message, ze 'logowanie do systemu jest tymczasowo niemozliwe'...i taka message caly czas pokazuje mi sie wiec chyba jestem zablokowany..
what gives..??