Problem ze strona Dzemu.

Wypowiedz się wprost na temat tego co zespół DŻEM ma do zaprezentowania w Internecie

Moderatorzy: Piotrek, Radek, smar666

szopenus

Problem ze strona Dzemu.

Postautor: szopenus » pt sie 27, 2004 8:49 am

Jestem troszke lewy w tym temacie wiec mam prosbe. Czy moze mi ktos wyjasnic, co jest przyczyna tego, ze nie moge uruchomic strony Dzemu? Pojawia mi sie tlo, ale zamiast wlasciwej tresci, na srodku mam duzy, bialy prostokat i nic sie nie laduje. Co moze byc przyczyna takiego stanu? Licze na pomoc, dzieki. Czymajcie sie!
Gość

Postautor: Gość » pt sie 27, 2004 10:30 am

strona jest we flashu , moze to przyczyna, problem jest na www.macromedia.com, sciagnij sobie plugin flasha, player, lub shockwave
stony
Posty: 7
Rejestracja: czw lut 12, 2004 12:12 am
Lokalizacja: Przeworsk

Postautor: stony » sob kwie 09, 2005 1:08 pm

czy ktoś mi powie dlaczego nie moge przegladac zdjec z fotogalerii (http://www.dzem.com.pl/index1_fotogaleria.html)?? gdy klikam na wybrane zdjecie to sie nie pojawia w powiekszeniu tylko cale okno mignie raz i tyle!! kiedys je przegladalem bez problemu...
Awatar użytkownika
Benson
Posty: 1253
Rejestracja: ndz maja 16, 2004 12:55 pm
Lokalizacja: Katowice

Postautor: Benson » sob kwie 09, 2005 1:24 pm

Niestety nie mogę Ci pomóc (mi działa wszystko normalnie), ale ukłony do samej ziemi za to, że nie zakładałeś nowego tematu :D Widzicie? Grunt to chcieć.
Awatar użytkownika
alegorn
Posty: 662
Rejestracja: sob lis 22, 2003 11:42 pm
Lokalizacja: bez ziemi ;)

Postautor: alegorn » sob kwie 09, 2005 1:34 pm

sprawdz ustawienia przegladarki.. to wlasciwie wszystko co moge poradzic. bo nie wiem jaka masz przegladarke, jaki systtem i calej reszty...

hmmm na twoim miejscu sprawdzilbym np czy nie masz zablokowane pojawianie sie wyskakujacych okienek :)

wlasciwie zebym mogl ci pomoc musialbys dokladniej opisac problem, co robisz, co sie dzieje i jakie sa tego objawy ;) inaczezj trudno zgadywac ;)

a najlepiej jak zrezygnujesz z IE i przejdziesz na inne, duzo lepsze przegladarki ;) np opere czy mozille. moge dodac ze polowa problemow ci pewnie od razu minie, np z wirusami ;)

pozdrawiam,

Alegorn
Oficjalny Dżemowy FC
"Skazani na Bluesa"
Trzy lustra
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
Ta dziura jest głębsza od duszy
[m]
Awatar użytkownika
mareku
Posty: 679
Rejestracja: pn lip 12, 2004 7:53 pm
Lokalizacja: Poznan
Kontaktowanie:

Postautor: mareku » sob kwie 09, 2005 2:35 pm

u mnie tez wszystko ladnie dziala. uzywam Mozilla Firefox, polecam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam!
Mareku

____________________
Gość

Postautor: Gość » sob kwie 09, 2005 2:41 pm

stony pisze:czy ktoś mi powie dlaczego nie moge przegladac zdjec z fotogalerii (http://www.dzem.com.pl/index1_fotogaleria.html)?? gdy klikam na wybrane zdjecie to sie nie pojawia w powiekszeniu tylko cale okno mignie raz i tyle!! kiedys je przegladalem bez problemu...


Kontaktowale sie w tej srawie z Adminem strony i powiedział: pewnie masz zainstalowany sp2 na win xp. niestety zabezpieczenia wprowadzone
przez mircosoft skutecznie zablokowaly sposob wywolywania nowych okien,
ktory stosowalismy. Na razie brak czasu zeby to poprawic - rozwiazanie juz
jest ale nie ma kiedy go wdrozyc. Polecam komp. bez sp2 albo np. z win98
stony
Posty: 7
Rejestracja: czw lut 12, 2004 12:12 am
Lokalizacja: Przeworsk

Postautor: stony » sob kwie 09, 2005 4:56 pm

niestety mam XP z SP2 :? a więc czekać trzeba mi.. dzieki za info!! :)
Awatar użytkownika
Rolus
Posty: 605
Rejestracja: sob wrz 18, 2004 1:17 pm
Lokalizacja: Opatów

Postautor: Rolus » sob kwie 09, 2005 4:57 pm

Na razie albo SP2 albo Dżem :wink:
Gość

Postautor: Gość » sob kwie 09, 2005 10:06 pm

Mi w sp2 działało, ale to może cos być od fire walla w sp2.jest za czuły na wszystko.
Awatar użytkownika
alegorn
Posty: 662
Rejestracja: sob lis 22, 2003 11:42 pm
Lokalizacja: bez ziemi ;)

Postautor: alegorn » ndz kwie 10, 2005 1:40 am

ufff, no przciez odpisalem w czym najprawdopodobniej problem......... w tym ze ie automatycznie blokuje okienka wyskujace... wiec po co kolejne te same w zasadzie odpowiedzi...
tak czy inaczej zainstalowanie opery lub mozilli rozwiazuje ten, i pare innych problemow.

probem z sp2 jest dokladnie taki jak opisalem, sa automatycznie zablokowane wyskaujace okienka, trzeba to odznaczyc i jest juz oki..... lub co polecam naprawde zmien przegladarke z ie na inna, nie zawiedziesz sie napewno :)

Alegorn
Oficjalny Dżemowy FC
"Skazani na Bluesa"
Trzy lustra
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
Ta dziura jest głębsza od duszy
[m]

Wróć do „Komentarze na temat strony”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość