Problem ze strona Dzemu.
Moderatorzy: Piotrek, Radek, smar666
Problem ze strona Dzemu.
Jestem troszke lewy w tym temacie wiec mam prosbe. Czy moze mi ktos wyjasnic, co jest przyczyna tego, ze nie moge uruchomic strony Dzemu? Pojawia mi sie tlo, ale zamiast wlasciwej tresci, na srodku mam duzy, bialy prostokat i nic sie nie laduje. Co moze byc przyczyna takiego stanu? Licze na pomoc, dzieki. Czymajcie sie!
strona jest we flashu , moze to przyczyna, problem jest na www.macromedia.com, sciagnij sobie plugin flasha, player, lub shockwave
czy ktoś mi powie dlaczego nie moge przegladac zdjec z fotogalerii (http://www.dzem.com.pl/index1_fotogaleria.html)?? gdy klikam na wybrane zdjecie to sie nie pojawia w powiekszeniu tylko cale okno mignie raz i tyle!! kiedys je przegladalem bez problemu...
sprawdz ustawienia przegladarki.. to wlasciwie wszystko co moge poradzic. bo nie wiem jaka masz przegladarke, jaki systtem i calej reszty...
hmmm na twoim miejscu sprawdzilbym np czy nie masz zablokowane pojawianie sie wyskakujacych okienek
wlasciwie zebym mogl ci pomoc musialbys dokladniej opisac problem, co robisz, co sie dzieje i jakie sa tego objawy
inaczezj trudno zgadywac
a najlepiej jak zrezygnujesz z IE i przejdziesz na inne, duzo lepsze przegladarki
np opere czy mozille. moge dodac ze polowa problemow ci pewnie od razu minie, np z wirusami
pozdrawiam,
Alegorn
Oficjalny Dżemowy FC
"Skazani na Bluesa"
hmmm na twoim miejscu sprawdzilbym np czy nie masz zablokowane pojawianie sie wyskakujacych okienek

wlasciwie zebym mogl ci pomoc musialbys dokladniej opisac problem, co robisz, co sie dzieje i jakie sa tego objawy

a najlepiej jak zrezygnujesz z IE i przejdziesz na inne, duzo lepsze przegladarki

pozdrawiam,
Alegorn
Oficjalny Dżemowy FC
"Skazani na Bluesa"
Trzy lustra
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
Ta dziura jest głębsza od duszy
[m]
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
[m]
stony pisze:czy ktoś mi powie dlaczego nie moge przegladac zdjec z fotogalerii (http://www.dzem.com.pl/index1_fotogaleria.html)?? gdy klikam na wybrane zdjecie to sie nie pojawia w powiekszeniu tylko cale okno mignie raz i tyle!! kiedys je przegladalem bez problemu...
Kontaktowale sie w tej srawie z Adminem strony i powiedział: pewnie masz zainstalowany sp2 na win xp. niestety zabezpieczenia wprowadzone
przez mircosoft skutecznie zablokowaly sposob wywolywania nowych okien,
ktory stosowalismy. Na razie brak czasu zeby to poprawic - rozwiazanie juz
jest ale nie ma kiedy go wdrozyc. Polecam komp. bez sp2 albo np. z win98
ufff, no przciez odpisalem w czym najprawdopodobniej problem......... w tym ze ie automatycznie blokuje okienka wyskujace... wiec po co kolejne te same w zasadzie odpowiedzi...
tak czy inaczej zainstalowanie opery lub mozilli rozwiazuje ten, i pare innych problemow.
probem z sp2 jest dokladnie taki jak opisalem, sa automatycznie zablokowane wyskaujace okienka, trzeba to odznaczyc i jest juz oki..... lub co polecam naprawde zmien przegladarke z ie na inna, nie zawiedziesz sie napewno
Alegorn
Oficjalny Dżemowy FC
"Skazani na Bluesa"
tak czy inaczej zainstalowanie opery lub mozilli rozwiazuje ten, i pare innych problemow.
probem z sp2 jest dokladnie taki jak opisalem, sa automatycznie zablokowane wyskaujace okienka, trzeba to odznaczyc i jest juz oki..... lub co polecam naprawde zmien przegladarke z ie na inna, nie zawiedziesz sie napewno

Alegorn
Oficjalny Dżemowy FC
"Skazani na Bluesa"
Trzy lustra
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
[m]
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
[m]