potrzebni moderatorzy !!!!
Moderatorzy: Piotrek, Radek, smar666
o co wam chodzi... z przyczyn ode mnie niezaleznych nie moge przez jakis czas tyle czasu co wczesniej poswiecic...(o czym zreszta informowalem nawet tu, w tym temacie!! ) to sie niedlugo zmieni, ale jeszcze nie teraz, zbyt wiele by tlumaczyc, a nie widze najmniejszego powodu ku temu...
wiec coz mam zrobic? zrezygnowac z moderowania calkowicie? czy zrezygnowac z obecnej pracy?
szkoda gadac... robie w obecnej sytuacji tyle co moge - jak widac malo.
co do tejze konkretnej wypowiedzi - uwazam ze jest jak najbardziej na miejscu, przynajmniej w odniesieniu do wczesniejszej pyskowki - ot by osoby zainteresowane wiedzialy kto i co zrobil. to tyle tlumaczenia na ten temat. a teraz, wybaczcie, wracam sobie do domu, a czeka mnie naprawde dlugi spacer.
Al.
wiec coz mam zrobic? zrezygnowac z moderowania calkowicie? czy zrezygnowac z obecnej pracy?
szkoda gadac... robie w obecnej sytuacji tyle co moge - jak widac malo.
co do tejze konkretnej wypowiedzi - uwazam ze jest jak najbardziej na miejscu, przynajmniej w odniesieniu do wczesniejszej pyskowki - ot by osoby zainteresowane wiedzialy kto i co zrobil. to tyle tlumaczenia na ten temat. a teraz, wybaczcie, wracam sobie do domu, a czeka mnie naprawde dlugi spacer.
Al.
Trzy lustra
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
Ta dziura jest głębsza od duszy
[m]
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
[m]
pozostawie sprawe bez komentarza... po kiego mi bylo sie do ciebie odzywac jak do kogos znajomego...? masz cos do mnie osobiscie? czy, ot, trafilem na zly humor? mozemy od tej pory i na takiej stopie prowadzic 'dyskusje'.. jak to ktos gdzies kiedys napisal.. : 'od dzis drogi panie, mozesz mi sie nie klaniac na ulicy..'
Al.
PS poza tym... slowo czesciej teraz nie oznacza slowa wcale wczesniej..
eot.
Al.
PS poza tym... slowo czesciej teraz nie oznacza slowa wcale wczesniej..
eot.
Trzy lustra
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
[m]
Trzy pytania które
Przewiercają mnie do dna
[m]
przemo12 pisze:uuuu powialo grozaa to alegorn co napisales to do mnie?? bo jestem nad Toba w tej dyskucji i tak przypuszczam
nie to chyba było do mnie, troche późno sie zorientowałem... więc z opóźnieniem ale jednak odpowiem: Nie, do Ciebie osobiście nic nie mam ( jakbym mogl miec skoro nawet Cię nie znam) szereg wątpliwości i zastrzeżeń mam z kolei do Twej ofijalnej, niejako publicznej, działalności jako moda... Wśród nich miejsce naczelne zajmuje brak dzialań majacych na celu wprowadzenie jakiegoś ładu na forum...a co do kłaniania się na ulicy dziekuję obejde sie od wątpliwych dowodów niewątpliwejsympatii po za tym nie sądze by Twe postanowienie miało cos zmienić gdyż twierdzę, że raczej nie bywamy w tych samych miejscach, zreszta nie wszedzie są ulice....
protest
dlaczego moj nowy temat na dziale Dżem magiczne chwile z Dżemem zostal wyrzucony
nie bylo takiego tematu..
jak ktos bluzga(czy "zaorają" pewne osoby) jak pewne osoby na forum to nic to cacy
a jak ktos chce zalozyc nowy temat to du..

Re: protest
lukir pisze:dlaczego moj nowy temat na dziale Dżem magiczne chwile z Dżemem zostal wyrzucony![]()
![]()
![]()
nie bylo takiego tematu..
jak ktos bluzga(czy "zaorają" pewne osoby) jak pewne osoby na forum to nic to cacy
a jak ktos chce zalozyc nowy temat to du..
Nie przejmuj sie.... moje tematy tez wyrzucaja i to nawet jesli takich nie bylo i sa naprawde dobre

Wróć do „Komentarze na temat strony”