Korowiow pisze:Fan club umarł, bo ludzie się zestarzeli i mają inne sprawy na głowie, a młodzieży nie ma, ma inne pomysły na życie.
Ja tam jestem

Moderator: smar666
Korowiow pisze:Fan club umarł, bo ludzie się zestarzeli i mają inne sprawy na głowie, a młodzieży nie ma, ma inne pomysły na życie.
Goly80 pisze:Marcin podziwiam twój upór w dążeniu do reaktywacji forum. Będziesz na zlocie fanów RR w Chorzowie? A swoją drogą dlaczego nie ma o tym słowa na forum?
mazepa pisze:Wracam do postawionego na początku pytania.
Tak, wg mnie fanclub "umarł".
Między innymi dlatego, że bez uprzedzenia usuwane są z forum posty (przez kogo, nie wiem). Panuje zwykła cenzura.
Widocznie to czego nie widać, co "zamieciono pod dywan" - nie istnieje.
Kwinto2 pisze:mazepa pisze:Wracam do postawionego na początku pytania.
Tak, wg mnie fanclub "umarł".
Między innymi dlatego, że bez uprzedzenia usuwane są z forum posty (przez kogo, nie wiem). Panuje zwykła cenzura.
Widocznie to czego nie widać, co "zamieciono pod dywan" - nie istnieje.
W każdym temacie na górze podany jest moderator w tym akurat smar666 w innych Radek i Piotrek więc to pewnie ta trójca zabawia się przy okazji w szanownego CENZORA
smar666 pisze:
Kolego Kwinto, bardzo bym cię prosił byś nie wysnuwał tego typu insynuacji pod moim adresem. Jak rozumiem w twojej głowie świat jest wyjątkowo mało skomplikowany. Zrozum jednak, że to iż ktoś jest moderatorem nie znaczy, że kasuje czyjeś posty bez słowa wyjaśnienia.
Kwinto2 pisze:Kur... mać chłopczyku nie rób tutaj ze mnie ani tez z mazepy idiotów bo jesteś na to zwyczajnie za smarkaty.
Do kogo twoim zdaniem mamy mieć pretensje o kasowanie postów i zwyczajną cenzure jaka panuje na tym forum .... skoro to nie ty to widzę że jak zawsze gdy pada o to pytanie zabrakło ci odwagi żeby napisać konkretnie kto jest tym cenzorem i po co takie rzeczy robi ?
smar666 pisze:
Wybacz kolego, ale poziom dyskusji jaki prezentujesz nie mieści się w moich standardach.
Jak rozumiem w twojej głowie świat jest wyjątkowo mało skomplikowany.
Kwinto2 pisze:smar666 pisze:
Wybacz kolego, ale poziom dyskusji jaki prezentujesz nie mieści się w moich standardach.
Nie pochlebiaj sobie bo nie jesteś moim kolegą gdyż tak jak już ci napisałem jesteś na to zwyczajnie za smarkaty
Kwinto2 pisze:smar666 pisze:Jak rozumiem w twojej głowie świat jest wyjątkowo mało skomplikowany.
a teksty w tym stylu zostaw sobie dla kumpli w swoim gronie i wieku.
Nie muszę wiedzieć czym różnią się uprawnienia moderatora strony od administratora, ale pewnie każda z tych osób dany wątek lub wypowiedź może bez problemu skasować jeśli nie to po jaką cholere komu moderator ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości