dariusz30t pisze:Jeżeli zdjęcie jest aktualne i prawdziwe, to nie chce się bawić w psychologa, ale jesteś chyba młodym, zakompleksionym, z wieloma problemami człowiekiem.
Nie. Sądząc po zdjęciu, jestem teraz starym, zasłużonym, z wieloma zerami na koncie gitarzystą Led Zeppelin. Ale mów mi po prostu Jimmy. Skoro jednak zajmujemy się już analizowaniem obrazków-jeżeli Twój jest aktualny i prawdziwy, to nie chcę się bawić w chirurga, ale chyba powinieneś skorygować sobie siodełko i główkę.
dariusz30t pisze:Jeżeli uważasz , że Dżem jest mało popularny to proszę pokaż mi te Twoje popularne zespoły.
W którym miejscu padła nazwa Dżem? Wcale mi o niego nie chodziło. Napisałem przecież "mało popularne" a nie "prawie w ogóle nieznane". Miałem na myśli takie zespoły jak właśnie Led Zeppelin, U2, Pink Floyd, Kościół katolicki czy The Beatles. To ich fancluby byłyby "mało popularne" w porównaniu do takiego na przykład stowarzyszenia kręgowców.
dariusz30t pisze:Żaden zespół w Polsce nie ma aż tak dużej ilości wejść na stronę, w zdecydowanej większości osób z klasą i na poziomie.
Karolinahr, masz kolejny argument przeciw-po jaką cholerę przenosić się na portal dla ludzi z klasą, skoro mamy go tutaj?
dariusz30t pisze:Woli informacji wejścia na stronę Dżemu wynoszą około 2650 osób dziennie
Czyli ludzi z klasą i na poziomie dziennie pojawia się tu conajmniej 2649. Ja się przyznałem, kto jeszcze?
bielawy pisze:to co ty tu obisz
Aja, koledzy, aja.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Pozdrawiam, Rolus.