Ziemniaq pisze:Według Ciebie siedemnaste miejsce jest miejscem znakomitym ???
Proponuję, abyś podszedł do któregoś z muzyków, np. takiego który gra przez całe życie i powiedział: "Siedemnaste miejsce- znakomicie stary!".
Tak, dokładnie tak bym powiedział.
Może łaskawie wziąłbyś pod uwagę, że to było podsumowanie
1500 notowań a więc
28 lat Listy?
Może zajrzałbyś do tego zestawienia, i zobaczył jakie wielkie utwory w tym podsumowaniu wyprzedziło?
Może zauważyłbyś, że tylko 4 polskie utwory były wyżej od "Do kołyski"?
tu masz wyniki, jeśli Cię to w ogóle interesuje...
http://www.alp3.pl/alpt.phtml?m=21z listą Trójki jestem od zawsze, w przeciwieństwie do chyba zdecydowanej większości z Was, którzy listą interesują się tylko wtedy, gdy trzeba głosować na Dżem. Swoją drogą, irytują mnie takie (coraz częstsze) fanclubowe akcje, gdy ludzie którzy na co dzień listę mają gdzieś, głośno nawołują do głosowania na jeden konkretny utwór, bo takie akcje wypaczają wyniki listy. Jeśli utwór jest naprawdę dobry, to sobie i bez tego poradzi. "Do przodu", w moim skromnym odczuciu, takie właśnie jest.
Bardzo przeżywałem czasy i cieszyłem się jak dziecko, gdy "Do kołyski" święciło na niej swoje triumfy. A teraz czytam, że siedemnaste miejsce w podsumowaniu, wyżej od takich klasyków jak "Zombie", "Nothing Else Matters" czy "One" nie jest znakomite. Przykre trochę...
Zastanawiałem się pisząc swe pierwsze słowa na tym forum, dlaczego mimo to że zarejestrowałem się tutaj dość dawno, to tylko czytam i jeszcze nigdy nic nie napisałem. To teraz już chyba wiem, dlaczego...