kubas_w pisze:
P.S Wojtek łyknij sobie Red-Bulla...![]()
Kawa moim zdaniem,za słaba
Chcesz go wykończyć?
Czasami wystarczy wejść na forum - niestety.
Moderator: smar666
kubas_w pisze:
P.S Wojtek łyknij sobie Red-Bulla...![]()
Kawa moim zdaniem,za słaba
Przyszedłem rano do pracy, otwieram pocztę i widzę takie cuda... I się zastanawiam, o co ta cała awantura...
Po co Wasze swary głupie, wnet i tak zginiemy w zupie.
O jeju jeju łapiemy za słówkaborszysz pisze:Karina- powiało chłodem, ale sama powiedziałaś, że się spóźnisz na Wigilię, bo masz zajęcia na uczelni, gdy Cie poprosiłem o pomoc przy przystrajaniu stołów.
gel16 pisze:jak już pisałam wcześniej Tawerna 17:45
czy ktoś się wybiera ?
BART00SH pisze:hmmm...
Ale dlaczego godzina jakaś taka typowa? Zawsze była nietypowa i nieprzewidywalna
kuba-piotrowice pisze:Z ciekawosci zajzalem tutaj po dlugej nieobecnosci i coraz bardziej nie zaluje ze mnie tam nie bedzieTen 'oficialny fanklub' zrobil sie tak oficialny, ze jakos o ile sie wachalem (i jak slysze nie tylko ja) dlugi czas czy sie nie wpisac, to teraz juz wiem ze nie, jesli taka polityke 'szanowny zarzad' przyjmuje. Smieszne.
![]()
Dla wszystkich innych marznacych - milej zabawy
jupek pisze:.
Piotrek pisze:jupek pisze:Piotrek pisze:każdy jest na tyle dorosły ze powinien sam sobie zaplanowac czas i zadbac o to by nie marznąć a nie krzyczec i krzywic sie na decyzje organizatorow.
no nie bardzo, weź pod uwage ,że niektórzy są uzależnieni od komunikacji
jupek.. mozna pojsc ksiazke do empiku poczytac..dla chcacego nic trudnego - zamiast marudzic lepiej ruszyc glową:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość