Nowy uwtór w set-liście.
Moderator: smar666
Re: Nowy uwtór w set-liście.
Niewinni, Niewinni i tylko Niewinni;)
Nieprawda, bo 10 X "NIEWINNI" !!!!!!!!
może też być "Czarny chleb" albo "Alabama" albo...................

Thomas_Hewitt pisze:To co Panowie?
Kiedy gracie tych niewinnych?
W Radomiu?

"Dlaczego chowacie pod klosz
wartości, wartości tego świata..."
wartości, wartości tego świata..."
Na razie bez entuzjazmu proszę podchodzić:D Chciałem tylko sprawdzić czy pomysł się przyjmie- przyjął się więc jutro dzwonie do Pana L.Martinka aby uzyskać pozwolenie. Mam nadzieję, że przebiegnie to po naszej myśli;)
Pomysł faktycznie fajny. Pamiętam że tylko raz coś takiego przeszło. Jak graliśmy mecz z Kapelą stawką był Czarny Chleb
Mecz przegraliśmy ale zrobili nam tę przyjemność i zagrali mimo wszystko.
Uważam natomiast, że niektóre kawałki nie powinny być na stałe w set liście. Naprzykład Niewinni. To jest kawałek na specjalne okazje.
Ale może taka sonda dla członków OFC i zagranie wybranego kawałka na Festiwalu było by fajną akcją. Taki event raz do roku miałby jakąś moc
Ziemniak, Borys, Smar - co władze na to ? Może by się dało temat ruszyć przy okazji jakiegoś spotkania z Kapelą i panem Martinkiem ?
PS. Wszystkie wymienione kawałki pojawiały się/ pojawiają się co jakiś czas na różnych koncertach. Wytrwały fan napewno usłyszał każdy z nich co najmniej kilka razy "live".
Pozdrawiam i trzymam kciuki,
Dejw (vel. Zeppo)

Uważam natomiast, że niektóre kawałki nie powinny być na stałe w set liście. Naprzykład Niewinni. To jest kawałek na specjalne okazje.
Ale może taka sonda dla członków OFC i zagranie wybranego kawałka na Festiwalu było by fajną akcją. Taki event raz do roku miałby jakąś moc

Ziemniak, Borys, Smar - co władze na to ? Może by się dało temat ruszyć przy okazji jakiegoś spotkania z Kapelą i panem Martinkiem ?
PS. Wszystkie wymienione kawałki pojawiały się/ pojawiają się co jakiś czas na różnych koncertach. Wytrwały fan napewno usłyszał każdy z nich co najmniej kilka razy "live".
Pozdrawiam i trzymam kciuki,
Dejw (vel. Zeppo)
dejw pisze:Ziemniak, Borys, Smar - co władze na to ? Może by się dało temat ruszyć przy okazji jakiegoś spotkania z Kapelą i panem Martinkiem ?
Zacytuję odpowiedzi jakie na praktycznie identyczne postulaty otrzymywałem od Ziemniaka (które to pewnie postulaty nawet nie trafiały tam, gdzie miały trafić):
(będą 4, bo się powtarzają ciągle)
Tego się nie da zrobić.
To się nie uda.
To zabronione.
Nie.
Tyle;) I nie pytajcie czemu, bo sam nie wiem.

Pozdrawiam
Pozdrawiam!
Wojciech "Borszysz" Mirek
Stowarzyszenie Oficjalny Fan Club zespołu Dżem
"Skazani na bluesa"
http://www.skazaninabluesa.pl
w.mirek@skazaninabluesa.pl
www.HOODOOBAND.pl
Wojciech "Borszysz" Mirek
Stowarzyszenie Oficjalny Fan Club zespołu Dżem
"Skazani na bluesa"
http://www.skazaninabluesa.pl
w.mirek@skazaninabluesa.pl
www.HOODOOBAND.pl
pomysł fajny, ale oby niezbyt często go wprowadzali. Wtedy takie utwory jak Niewinni, Słodka itp tracą swoją magię. A usłyszeć jeden z nich raz na kilka lat to przeżycie nie do zapomnienia (przynajmniej dla mnie).
"Nothingman... Isn't it something...?"
borszysz pisze:dejw pisze:Ziemniak, Borys, Smar - co władze na to ? Może by się dało temat ruszyć przy okazji jakiegoś spotkania z Kapelą i panem Martinkiem ?
Zacytuję odpowiedzi jakie na praktycznie identyczne postulaty otrzymywałem od Ziemniaka (które to pewnie postulaty nawet nie trafiały tam, gdzie miały trafić):
(będą 4, bo się powtarzają ciągle)
Tego się nie da zrobić.
To się nie uda.
To zabronione.
Nie.
Tyle;) I nie pytajcie czemu, bo sam nie wiem.
Pozdrawiam
Czyli pomysł spalony na panewce? Z rozmów z muzykami wiem iż grają to co grają bo to trasa promocyjna i setlista jest skierowana do szerokiego grona odbiorców którzy sa pierwszy raz na koncercie.
balt87 pisze:tez jestem zajeszcze nigdy na koncercie nie słyszałem Abym mógł przed siebie iść, którą uwielbiam
A ja kiedyś słyszałem... Na koncercie Sebastiana Riedla & Cree

A tak w sumie to chętnie bym usłyszał Ten o tobie film!
angus_y pisze:Na razie bez entuzjazmu proszę podchodzić:D Chciałem tylko sprawdzić czy pomysł się przyjmie- przyjął się więc jutro dzwonie do Pana L.Martinka aby uzyskać pozwolenie. Mam nadzieję, że przebiegnie to po naszej myśli;)
No i co słychać?
I dlaczego "bez entuzjazmu"? Właśnie z entuzjazmem!!

Więc ja będę kontynuować:
jak już pisałam nr 1 to "Niewinni i ja" - może do spółki z Bastkiem na wokalu?
A potem np:
1. Abym mógł przed siebie iść,
2. Ostatni ciężki rok,
3. Nie jesteś taki jak dawniej,
4. Wiem na pewno wiem - nie, nie kocham Cię,
5. Kiepska gra,
6. Czarny chleb,
7. Prokurator i ja,
8. Człowieku, co się z tobą dzieje,
9. Obłuda,
10. Blues Alabama
Za 2,5 roku będziemy obchodzić 20 rocznicę jak RR "kopnął w kalendarz"

Może z tej okazji warto by było przygotować jakiś fajny koncert z rzadziej granymi numerami? Może z różnymi wykonawcami?
Wydaje mi się, że dla fanów byłaby to niesamowita frajda a i Rysiek pewnie by się nie obraził....
Ostatnio zmieniony pt sty 20, 2012 4:00 am przez boston, łącznie zmieniany 1 raz.
A może znowu jakiś projekt przy współpracy ze Sławomirem W.?
To by było super!
Ja chcę!
To by było super!

Ja chcę!
-
Ja bym chciał usłyszeć Czarny chleb, Abym mógł przed siebie iść oraz Chleb z dżemem
Moim wieeeelkim marzeniem jest uslyszec na koncercie Ostatni cezki rok albo nie jestes taki jak dawniej...kawalki na koncerty w sam raz skoczne drapiezne itd..fajnie by sie sprawdzily na pewno..o kawalkach wykonywanych z Jackiem nie wspomne, przeciez z plyty Pod wiatr jest duzo dobrych kawalkow (aleks, jeden zwyczajny dzien, gonic ciebie)oczywiscie to moje niedoczekanie ale napisac se moglem
www.dzikijunak.org/gallery/Drut
I'd like to think that when I die
I'd get a chance another time
And to return and live again
Reincarnate, play the game
Again, and again, and again, and again
http://junakm10.fotosik.pl/
I'd like to think that when I die
I'd get a chance another time
And to return and live again
Reincarnate, play the game
Again, and again, and again, and again