Postautor: wilkas » śr lut 29, 2012 12:33 pm
A ja myślę, że porządek nic nie da w kwestii ,,forum świeci pustkami". Nie ma o czym pisać bo nic ciekawego poza koncertami się nie dzieje. Żadnych płyt i innych wydawnictw, żadnych ciekawostek, w koło te same tematy. Zaglądam tu od kilku ładnych lat, ale takiej posuchy jeszcze nie było. Moderator to nie tylko osoba, która usuwa niewygodne treści, ale również ktoś z pomysłem na dyskusję, takiej osoby brakuje. Zespół który ma tysiące fanów...? chyba nie tu. Dżem to spora historia, ponad 30 letnia, jest o czym pisać, rozmawiać. Wydaje mi się, że osoby które miały tu coś do napisania, odstąpiły. Forum przestało skupiać fanów starego Dżemu i Ryśka Riedla. Obecnie na forum są osoby młode, fani Maćka i nowych płyt, ich posty dotyczą tematów wielokrotnie już poruszanych, często są infantylne ( na takie również jest miejsce ), ale tych tematów rozwinąć się nie da, bo po raz enty nie będzie się stały bywalec w tej samej kwestii wypowiadał. Forum kilka lat temu przeniosło się na znany portal z materiałami, których tu zamieszczać nie wolno, tam pod każdym filmikiem trwa gorąca dyskusja, wypowiadają się fani , dzielą spostrzeżeniami, kontaktują ze sobą. Regulaminowy brak możliwości zamieszczania tutaj linków zabił forum.
Tyle w temacie...