miras pisze:A wie ktoś z jakiego koncertu pochodzi "po co więcej mi" ??
z tegorocznego Festiwalu R.R
Moderator: smar666
miras pisze:A wie ktoś z jakiego koncertu pochodzi "po co więcej mi" ??
Kaaaamil pisze:Dobra ! Przyznać się , gdzie można kupić płytę tydzień przed premierą ?;d ( nie mogę się doczekać )
Kaaaamil pisze:Ja niestety jescze nie kupiłem ale właśnie w radiu wawa była premiera utwory..." ciemności blask "
Kwinto2 pisze: Może jakieś piwko przy tej okazji w miłych okolicznościach przyrody
wawierniamarcin pisze:Kwinto2 pisze: Może jakieś piwko przy tej okazji w miłych okolicznościach przyrody
Bardzo chętnie, tym bardziej że trochę się tego do wypicia nazbierało
Kwinto2 pisze:No i gitara ... to dopisywać się tam dalej Armin tym razem się nie wywiniesz ... momy Cie pochytej se jakiś transport
Armin pisze:Kwinto2 pisze:No i gitara ... to dopisywać się tam dalej Armin tym razem się nie wywiniesz ... momy Cie pochytej se jakiś transport
Zobaczyć nielubiącego Cree Kwinta na Cree - BEZCENNEWiec chyba warto wpaść dla takiego widoku
Kwinto2 pisze:zresztą jak wiesz od lat jestem zdznia że oni grają ciągle to samo.
poncek pisze:Kwinto2 pisze:zresztą jak wiesz od lat jestem zdznia że oni grają ciągle to samo.
No tak, grają to samo. Nowych płyt też nie wydają, w przeciwieństwie do Dżemu, który co roku raczy nas nową studyjną płytą.
Wróć do „Ludzie, Muzyka, Dyskusje”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość