Maciek Balcar

Porady, dyskusje na tematy techniczno-muzyczne

Moderator: smar666

Awatar użytkownika
rzexnia
Posty: 145
Rejestracja: sob gru 20, 2008 5:58 pm
Lokalizacja: Kuźnia Raciborska

Maciek Balcar

Postautor: rzexnia » pn sie 03, 2009 9:03 pm

kto to czyta pewnie dziwi się co za sprzęt może mieć Maciek;p
ale może ktoś wie na jakim tamburynie gra?
Awatar użytkownika
Adi
Posty: 2408
Rejestracja: czw sty 13, 2005 12:53 am
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontaktowanie:

Re: Maciek Balcar

Postautor: Adi » pn sie 03, 2009 9:06 pm

pytania o sprzęt Maćka to raczej nie do nas :mrgreen:
Awatar użytkownika
rzexnia
Posty: 145
Rejestracja: sob gru 20, 2008 5:58 pm
Lokalizacja: Kuźnia Raciborska

Re: Maciek Balcar

Postautor: rzexnia » pn sie 03, 2009 9:15 pm

spróbować zawsze warto :wink:
LoSeK

Re: Maciek Balcar

Postautor: LoSeK » pn sie 03, 2009 9:23 pm

Na pewno sprzęt Maćka to Shure SM58. Przynajmniej z daleka tak mi się wydaje :) Nie przypominam sobie, żeby Dżem korzystał kiedyś z innych mikrofonów, ot choćby z serii Beta :)

Pozdrawiam
Piotrek
Posty: 657
Rejestracja: pt lis 14, 2003 9:18 pm
Lokalizacja: Chorzów
Kontaktowanie:

Re: Maciek Balcar

Postautor: Piotrek » pn sie 03, 2009 9:29 pm

LoSeK pisze:Na pewno sprzęt Maćka to Shure SM58. Przynajmniej z daleka tak mi się wydaje :) Nie przypominam sobie, żeby Dżem korzystał kiedyś z innych mikrofonów, ot choćby z serii Beta :)

Pozdrawiam


Bety ani Maciek ani Kramuz wg mojej wiedzy nie lubi...

Wróć do „Sprzęt”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość