ale na forum Dzemu na pewno powinien być odzew.
Przed chwilą wróciłem z koncertu Cree, był prze zaje. sty , no poprostu super! dostałem piórko od Bastka i SYlwka!!!!!!
Jestem bardzo zagorzałym fanem Dzemu , Cree nie znam tak dobrze jak Dzemu, dlatego
mam do was pytanie . Podczas koncertu zapisałem kilka słow z trzech piosenek których nie znałem
, prosił bym was o pomoc ,, o udzieleniu informacji jaki to tytuł i na jakiej płycie znajduje sie dany utwór.
Słowa refrenu jednej piosenki to " Chyba ze zrozumiesz co to Jazz" a druga " Nie zapomne tamtych dni ,Ty i ja cały nasz świat" ........ aha no i trzecia , zaczyna sie od słów " dzis rano znów nie wyspany " w refrenie tej piosenki
pojawiaja sie słowa "rock n roll to jest to" Wg mnie to piosenki nie zarejestrowane na żadnej z płyt, no bo szukałem
tez w internecie i nic nie znalazłem . Bardzo bym wam prosił o pomoc, no bo nuty takie ze az ciary przechdza . Jesli
ktos zna tytul i na jakiej płycie znajduja sie te utwory to prosze o pomoc. ( gg 12514693) albo tutaj odpisac, ale fajnie bedzie na gg