Janusz Borzucki
Moderatorzy: Piotrek, Radek, smar666
Janusz Borzucki
Ja jestem pod wrażeniem jego gry
Bzyku
Moim zdaniem gra bardzo dobrze,ale Pawła niezastapi,brakuje mi delikatnosci w jego graniu i tego brzmienia klawiszy od Pawła bo jezeli o mnie chodzi to ta yamaha brzmi kiepsko.
Powodzenia i trzymaj tak dalej Janusz
Powodzenia i trzymaj tak dalej Janusz
Ja na koncert Dżemu z Pawłem nie zdążyłam i mimo że płyty to nie to samo to słuchając ich i gry Pawła (szczególnie w Tylko ja i Ty i Do kołyski - taki mam sentyment do tych piosenek i jeszcze do Ballady o dziwnym malarzu) nachodzą mnie dreszcze. To jest coś pięknego jak potrafił wkomponować dzwiek klawisza w pustą melodię. Ale to nie temat o Pawle więc zacznę w końcu mówić w temacie... Otóż na koncercie z Jaśkiem byłam 4 razy i wywarł na mnie ogromne wrażenie i mimo to że technicznie jest lepszy od Pawła to moim zdaniem nie potrafi stworzyć odpowiedniego klimatu ale i tak jest cudownie.
Pozdrawiam i trzymaj tak dalej Janusz
Pozdrawiam i trzymaj tak dalej Janusz

My (czyt. fani Dżemu) zawsze będziemy mówili, że Jasiek gra "inaczej". To "inaczej" dla każdego będze miało inne znaczenie. Założę się, że jakby miejsca się odwróciły (tzn. Jasiu by już odszedł, a Paweł zacząłby grać), pisalibyście pewnie, że w grze Pawła brakuje Wam dynamiczności Jasia...To naturalne...Teraz Nam brakuje klimatu, który wprowadzał Paweł. Zakochaliśmy się w brzmieniu klawiszy Pawła, ale to brzmienie zostało tylko na płytach..Teraz jest Janusz...Mam nadzieje, że z biegiem czasu pokochacie też i jego styl...
Pozdrawiam:*
MarylkA pisze:My (czyt. fani Dżemu) zawsze będziemy mówili, że Jasiek gra "inaczej". To "inaczej" dla każdego będze miało inne znaczenie. Założę się, że jakby miejsca się odwróciły (tzn. Jasiu by już odszedł, a Paweł zacząłby grać), pisalibyście pewnie, że w grze Pawła brakuje Wam dynamiczności Jasia...To naturalne...Teraz Nam brakuje klimatu, który wprowadzał Paweł. Zakochaliśmy się w brzmieniu klawiszy Pawła, ale to brzmienie zostało tylko na płytach..Teraz jest Janusz...Mam nadzieje, że z biegiem czasu pokochacie też i jego styl...
ja juz za nim przepadam, na koncertach czekam na kazde wejscie klawiszy...
Jego klawisze są jakby bardziej zauważalne niż P.Bergera. Gra niewątpliwie bardzo dobrze, ale chyba potrzebuje jeszcze trochę czasu, bo jeszcze nie do końca potrafi stworzyć ten swoisty dżemowy klimat. Ale wiadomo - czas robi swoje i już pewnie niedługo będzie już super. Niemniej ten pan moim zdaniem pasuje do Dżemu i powinien w nim już zostać.