szubaksc pisze:Czy orientujecie się czy można rozłożyć namiot po koncercie i kimnąć się do rana??
Podejrzewam że nikt Ci nie zabroni Ale to raczej tak na dziko będzie trochę

szubaksc pisze:Czy orientujecie się czy można rozłożyć namiot po koncercie i kimnąć się do rana??
Robert_K pisze:szubaksc pisze:Czy orientujecie się czy można rozłożyć namiot po koncercie i kimnąć się do rana??
ArekJ pisze:Robert_K pisze:szubaksc pisze:Czy orientujecie się czy można rozłożyć namiot po koncercie i kimnąć się do rana??
Raczej na terenie koncertu mu ktoś zabroni, tam będzie ochrona itp. Ale w reszcie parku zabrania mu tylko prawo i może dostać ew. mandat
Jedras pisze:Taniej niż mandat wyjdzie go na pewno nocleg w hostelu![]()
http://meteor-turystyka.pl/noclegi,host ... ce,60.html
Pozdrawiam,
Jędrzej
szubaksc pisze:a znacie jakieś miejsca noclegowe w pobliżu??
kapsior13 pisze:hej, poszukujemy 2 osób do auta, jedziemy w sobotę z Wrocławia. Dajcie znać jeśli jest ktoś chętny
kapsior13 pisze:hej, poszukujemy 2 osób do auta, jedziemy w sobotę z Wrocławia. Dajcie znać jeśli jest ktoś chętny
murek17 pisze:Widzieliście nową aktualizację? Ciekaw jestem cóż to jest ten DŻEM BIG BAND. Bo ja tam widzę same instrumenty dęteNo i oczywiście skrzypka
Klasyczny skład big bandu składa się z sekcji rytmicznej (złożonej z perkusji, fortepianu, kontrabasu, gitary) i sekcji dętej podzielonej zazwyczaj na trzy podsekcje: sekcja trąbek, sekcja puzonów i sekcja saksofonów. Oprócz tego stosuje się także inne instrumenty dęte, zarówno drewniane (głównie flety i klarnety), jak i blaszane (flugelhorny i czasami tubę).
Matteo90 pisze:Wszyscy chcemy Niewinnych i Słodkiej ,Ja jednak proponuję akcję żeby nie było Whisky
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości