Kraków 16.03.2008 Klub Studio na Miasteczku Akademickim AGH
Moderatorzy: Piotrek, Radek, smar666
SiaskaXXX pisze:A ja liczę na to, że dostanę jeszcze bilety w najbliższym czasie w którymś z punktów sprzedaży..
Ha, ha, sama sobie życzę szczęścia. W każdym badź razie tak to jest, jak się nie chce tyłka do Krakowa ruszyć...
czemu mialabys nie dostac?
Czyżby już nie było ?

Heja,
Co do biletów to w poniedziałek 3.III kupowałem w punkcie Ticketpro i było jeszcze tylko jakieś 35 biletów. Nie wiem jak z biletami w klubie i sklepach w Krakowie.
Pozdrawiam i do zobaczenia na koncercie.
Przy okazji, jedzie ktoś z Katowic lub okolic ?
Co do biletów to w poniedziałek 3.III kupowałem w punkcie Ticketpro i było jeszcze tylko jakieś 35 biletów. Nie wiem jak z biletami w klubie i sklepach w Krakowie.
Ostatnio zmieniony ndz mar 09, 2008 12:20 pm przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.
zeppo pisze:Heja,
Po co Ci ludzie z Katowic

Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień

Stokrotka pisze:
Po co Ci ludzie z KatowicP najważniejsze, że będziesz na koncercie z fajnymi znajomymi z małopolski
Pozdrawiam i do zobaczenia za tydzień)
No jasne że najważniejsze że koncert przeżyje się w świetnym towarzystwie

Ale jeszcze w drodze tam i nazot fajnie by było jakiś kompanów i/lub kompanki mieć przy boku

Pozdrawiam i do zobaczenia