Moderator: smar666
Moonshine26 pisze:Nie znam całej twórczości Universe.To , co mam to dwie płyty :
Złote Przeboje i Złote Ballady.Bardzo mi się podobają , dlatego polecam obydwa te albumy.Piękne , nastrojowe piosenki.Niestewtry Universe , podobnie zresztą jak Dżemnie był faworytem mediów.A szkoda , bo obydwa zespoły tworzą piękną muzykę.
karolinahr pisze:Moonshine26 pisze:Nie znam całej twórczości Universe.To , co mam to dwie płyty :
Złote Przeboje i Złote Ballady.Bardzo mi się podobają , dlatego polecam obydwa te albumy.Piękne , nastrojowe piosenki.Niestewtry Universe , podobnie zresztą jak Dżemnie był faworytem mediów.A szkoda , bo obydwa zespoły tworzą piękną muzykę.
zgadzam się z Tobą Moonshine26, media ich nie rozpieszczałya muzyka tych zespołów trafia do każdego, bo jest po prostu ponadczasowa
LoSeK pisze:Zapraszam także na ten wieczorek. Miałem na nim grać nawet, ale niestety nie ma mnie w tym dniu chyba. ALe byłem rok temu i grałem. Fajni ludzie.
Pozdrawiam
Wróć do „Ludzie, Muzyka, Dyskusje”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości