[2011.05.28] Tarnowo Podgórne
Re: [2011.05.28] Tarnowo Podgórne
Koncert udany! Publika bardzo aktywna, czasami zbyt, ale ogólnie koncert bardzo przyjemny, setlista świetna 

-
Koncert pod hasłem: "Juuuuureeeeek!!!" i "Cała w trawie, cała w trawie, cała w trawie!!!"
Dziękuję wszystkim, którzy stali obok i przyczynili się do tak wyśmienitej zabawy i Zespołowi za każdy cudowny dźwięk, a szczególnie za Całą w trawie... Piękna...
Dziękuję wszystkim, którzy stali obok i przyczynili się do tak wyśmienitej zabawy i Zespołowi za każdy cudowny dźwięk, a szczególnie za Całą w trawie... Piękna...
http://www.youtube.com/user/magdawillow
Zielone myśl me...
Zielone myśl me...
Setlista:
Detox
Powiał Boczny wiatr
Koniecznie
Do przodu
Jak malowany ptak
Do kołyski
Paw
Partyzant
Cała w trawie
Harley
Naiwne pytania
Strach
Diabelski żart
Wehikuł czasu
Kaczor
Cegła
Autsajder
Whisky
i chyba wszystko, o ile pamięć mnie nie myli
W razie czego proszę o uzupełnienie
)
Koncert w Tarnowie Podgórnym na pewno przejdzie do historii za sprawą Matteo, który zrobił chyba większe show niż na scenie
,,Jurek, Jureczkuuu mój mistrzu, przyjechałem do Ciebie!!!!" słychać było pewnie we wszystkich pobliskich miasteczkach
Ponoć niektórzy członkowie zespołu nawet muzyki nie słyszeli tylko krzyki Mateusza, który dał z siebie z 100000% 
Dziękuję za mega dawkę pozytywnej energii, moim towarzyszom za zrobienie miejsca przy scenie, ochronę w trakcie koncertu, wspólne śpiewanie i pomoc w krzyczeniu wiadomo czego (kooooochaaaaam Wasssss
). Było jak zwykle genialnie, a wczorajszy koncert będę na pewno jeszcze długo wspominać
))
Ps. Pływacy chyba dali sobie spokój, po tym jak jeden miał bardzo twarde lądowanie, gdyż ochrona postanowiła, że nie będzie ich łapać
Detox
Powiał Boczny wiatr
Koniecznie
Do przodu
Jak malowany ptak
Do kołyski
Paw
Partyzant
Cała w trawie
Harley
Naiwne pytania
Strach
Diabelski żart
Wehikuł czasu
Kaczor
Cegła
Autsajder
Whisky
i chyba wszystko, o ile pamięć mnie nie myli

Koncert w Tarnowie Podgórnym na pewno przejdzie do historii za sprawą Matteo, który zrobił chyba większe show niż na scenie

Dziękuję za mega dawkę pozytywnej energii, moim towarzyszom za zrobienie miejsca przy scenie, ochronę w trakcie koncertu, wspólne śpiewanie i pomoc w krzyczeniu wiadomo czego (kooooochaaaaam Wasssss

Ps. Pływacy chyba dali sobie spokój, po tym jak jeden miał bardzo twarde lądowanie, gdyż ochrona postanowiła, że nie będzie ich łapać

Zielone myśli me...
Koncert był WSPANIAŁY
,jestem totalnie wyczerpany po Tym widowisku ,bardzo dziękuję swoim towarzyszkom Madzi i Ewelci za super zabawę
, do następnego ... Jedyny MINUS tego koncertu to było to ,że scena była stanowczo za daleko od publiki
dlatego moje okrzyki przeszkadzały Jasiowi
JESZCZE RAZ POZDRAWIAM swoje przyjaciółki
PS. "Cała w Trawie" -oj bez Matteo raczej by tego utworu nie było ...
.

koncert super, jak każdy.
chcę więcej koncertów DŻEMU w Wielkopolsce<3

Matteo90 pisze:Jedyny MINUS tego koncertu to było to ,że scena była stanowczo za daleko od publikidlatego moje okrzyki przeszkadzały Jasiowi
JESZCZE RAZ POZDRAWIAM swoje przyjaciółki
PS. "Cała w Trawie" -oj bez Matteo raczej by tego utworu nie było ...
.
Ale ale.... gdyby ta scena była ciut bliżej to nie przeszkadzałbyś tylko Jasiowi, ale wszystkim członkom zespołu

A odnośnie Całej w trawie to fakt: ,,Adaś, cała w trawie!!!!! Cała w trawie!!!! Cała w trawie!!! Adaś, zaczynaj, no!!!!!!"

Ps. Znów jestem na głodzie koncertowym...więc apel do Magdy: jedźmy gdzieś

Zielone myśli me...
mam pytanie, na koncercie mowili ze bedzie udostepniony cały koncert na jakiejś str internetowej, może wiecie jaka to strona?:)
Z tego co pamiętam, o tym, ze będzie dostępny film padło podczas występu kabaretu... ale mogę się mylić.
Jeśli ktoś chce zobaczyć trochę fotek - zapraszam http://ania.aferzystka.pl/.
Jednocześnie chciałam podziękować osobom z obsługi za pomoc podczas koncertu
.
Jeśli ktoś chce zobaczyć trochę fotek - zapraszam http://ania.aferzystka.pl/.
Jednocześnie chciałam podziękować osobom z obsługi za pomoc podczas koncertu