Armin pisze:myszka pisze:Wreszcie sobie strzelimy jakąś sweet focię
a na Festiwalu to nie chciała..
to trza załatwić SweeTFotOgRaFa
niech karp będzie z Wami!
ej ja też chcę

Moderator: smar666
Armin pisze:myszka pisze:Wreszcie sobie strzelimy jakąś sweet focię
karolinahr pisze:Armin pisze:myszka pisze:Wreszcie sobie strzelimy jakąś sweet focię
ej ja też chcęwreszcie się zobaczymy
maciejK@ pisze:Czy podczas spotkania przewidziane są jakieś atrakcje? ewentualnie czy można takie zgłaszać ?
kapitan_planeta pisze:no to moze i ja jeszcze wpadne![]()
smar666 pisze:Za rok wigilię organizujemy w jakiejś przytulnej hali. Macie jakieś warte odnotowania namiary ?
maciejK@ pisze:smar666 pisze:Za rok wigilię organizujemy w jakiejś przytulnej hali. Macie jakieś warte odnotowania namiary ?
Spodek![]()
smar666 pisze:maciejK@ pisze:smar666 pisze:Za rok wigilię organizujemy w jakiejś przytulnej hali. Macie jakieś warte odnotowania namiary ?
Spodek![]()
Stoły na płycie. Na trybunach balony, sztuczny śnieg, bałwanki, mikołaje i renifery. Pod sufitem latające aniołki, a na scenie Lynyrd Skynyrd grający polskie kolędy. Spoko - do ogarnięcia
kapitan_planeta pisze:no to moze i ja jeszcze wpadne![]()
smar666 pisze:Sorry stary - po czasieLista zamknięta, miejsc brak - nawet szpilki nie wciśniesz...
kari_na pisze:kapitan_planeta pisze:no to moze i ja jeszcze wpadne![]()
Witamy wśród żywych!! Wreszcie się odezwałeś, a tu ...smar666 pisze:Sorry stary - po czasieLista zamknięta, miejsc brak - nawet szpilki nie wciśniesz...
Przykre ... bardzo przykre![]()
![]()
smar666 pisze:Oj ja wiem, że przykre. I ja zawsze muszę te przykre informacje przekazywać, bo znowu się nie mieścimy w sali...
kari_na pisze:smar666 pisze:Oj ja wiem, że przykre. I ja zawsze muszę te przykre informacje przekazywać, bo znowu się nie mieścimy w sali...
No wiem... przecież wiem... no ale to Planeta!!! Co my bez Planety..? tak dawno już Go nie było... tak żal...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość