Co u Jacka?
Re: Co u Jacka?
mam pytanie do użytkownika martynador. Czy mogłabyś napisać ewentualnie z jakiego źródła jest informacja o powrocie Jacka?
magorzata pisze:regulamin zobaczcie tutaj tak na potwierdzeniemartynador pisze:Maciek zawsze śpiewa bardzo czysto i aksamitnie, i od paru lat bez wyrazu. Kilka utworów przez jego wykonania straciło jak dla mnie na wartości. Nie mówię, że jest złym wokalistą, bo nie jest, ale przydał by mu się jakiś świeży porządny kop energii, aby wreszcie wróciło to "coś".
eee... to moje słowa

"Nothingman... Isn't it something...?"
Cybel--->Reasumując: Odpowiedziałem jedynie na twój argument, że Balcar "musiał wytrzymać dobre 3 godziny śpiewania", stąd te "pretensje". Moim skromnym zdaniem Jacek z roku na rok śpiewa coraz lepiej. I zapewniam cie, że na pewno nie zapomni przygody z Dżemem, a w szczególności dnia, w którym został "zwolniony"... Co do "jaj" obu wokalistów podsyłam 2 linki a ja po raz któryś zapraszam do regulaminu /Adi Oceńcie sami 
czarekkk---> Panie kolego, myślę że pan Cybel nie potrzebuje adwokata, ponieważ wybronił się sam. Wydaje mi się również, że nie uraziłem go zbyt dotkliwie, bo nie taki był cel mojej wypowiedzi.
Pozdrawiam i dziękuje za miłe powitanie

czarekkk---> Panie kolego, myślę że pan Cybel nie potrzebuje adwokata, ponieważ wybronił się sam. Wydaje mi się również, że nie uraziłem go zbyt dotkliwie, bo nie taki był cel mojej wypowiedzi.
Pozdrawiam i dziękuje za miłe powitanie

Hmm, widocznie ten punkt regulaminu musiał mi umknąć... Aż dziw, bo mam sokoli wzrok 
Więc wracając do tematu posłuchajcie wykonania Świeczki z koncertu Pamięci Pawła Bergera i for example z 30 urodzin

Więc wracając do tematu posłuchajcie wykonania Świeczki z koncertu Pamięci Pawła Bergera i for example z 30 urodzin

-
Plotki jak to plotki, przechodzą z ust do ust, przez smsy i maile, następnie przechodzą do fanów zespołu rozmawiajacych ze soba na koncertach...