uboot pisze:Dawno nie słyszałem na żywo "Ballady o dziwnym malarzu"
mazepa pisze:Podziękowania dla obu Panów za relacje!
uboot pisze:Co do samego koncertu atmosfera była fajna, ale do czasu kiedy się nie zaczęli bawić w POGO bo tratowali ludzi nie patrząc na to czy są dzieci w pobliżu nie mówiąc o tym jak miałem nogi podeptane przez nich i przez to popsuli mi całą atmosferę i zabawę nie wspominając już jednej nawalonej dziewczyny i tego jak się zachowywała z jakimś obcym przypadkowym facetem. Chyba pod tym względem jednak wolę żeby Witek organizował koncerty w restauracji. Może są droższe bilety i mniejsza bardziej wyszukana grupa przyjeżdża, ale głównie przyjeżdżają prawdziwi dżemowcy a nie ludzie z przypadku.
uboot pisze:Co do setlisty może zaczynam być bardziej wymagający i marudny, ale dla mnie zagrali standardy a liczę bardziej na jakieś perełki grane rzadko. Dawno nie słyszałem na żywo "Ballady o dziwnym malarzu", rozmawiałem w zeszłym roku ze Zbyszkiem Szczerbińskim czy nie pomyślą któregoś razu o odświeżeniu utworu "Chcę ci coś powiedzieć", ale w tej sprawie musiałbym pogadać z Maćkiem a był akurat bardziej oblegany przez łowców autografów i wspólnych zdjęć więc nie chciałem mu już gitary zawracać a jestem pewien, że po latach ten utwór mógłby świetnie zabrzmieć bo Jurek z pewnością by do tego stworzył jakąś świetną solówkę i głos Maćka nadawałby się do tej piosenki
dzemiara24 pisze:mazepa pisze:Podziękowania dla obu Panów za relacje!
mazepa pisze:Nie przyjrzałam się nickowi szybko "połykając" posty.
mazepa pisze:Temat zachowania publiczności na darmowych albo prawie darmowych koncertach wraca co pewien czas... ani kapela ani my nie mamy na to żadnego wpływu więc wybierając się na taki koncert trzeba to brać pod uwagę.
Nick nickiem, ale pisałam w rodzaju żeńskimNo ale, zdarza się
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości