potrzebni moderatorzy !!!!
Moderatorzy: Piotrek, Radek, smar666
zgadzam się z Bensonem, Fabię i z innymi, którzy uważają dział Inne za całkiem OK. oczywiście niektóre tematy może i są zbędne, ale raczej mówie tutaj o powtarzaniu tematów, które w przeszłoście już były.
ale Alegorn, czy wyobrażasz sobie jak nudno by tutaj było, gdyby nie było działu inne?? Jest to forum fanclubu, a fanclub to ludzie, i chcemy się troche poznać.
ale Alegorn, czy wyobrażasz sobie jak nudno by tutaj było, gdyby nie było działu inne?? Jest to forum fanclubu, a fanclub to ludzie, i chcemy się troche poznać.
Najemnik mam prośbę
skasuj Swój ostatni post
sami będziemy sprzątać
do Wawrzyna pasowałoby napisać PW niech swój post też usunie
ostatni post w temacie kasować można
Edit : Chodzi mi o ten o sklepie internetowym
Edit II : literówki

Edit : Chodzi mi o ten o sklepie internetowym

Edit II : literówki

Ostatnio zmieniony pn mar 07, 2005 3:22 pm przez Gość, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja, również uważam, że moderator jest na tym forum niezbędny. Jednak musi to być osoba, która będzie mądrze zarządzała i moderowała to forum. Nie może to być osoba, której "odbije palma" po zostaniu moderatorem, tak jak to miało miejsce na forum satelitarnym (nie mogę podać nazwy). Sugeruję więc, żeby Administrator otworzył temat, w którym chętni będą zgłaszać się do wyborów na moderatora, a userzy w ankiecie będą głosować, na któregoś z nich. Sam moderuję forum, którego nie mogę niestety reklamować ina innym forum, także znam trochę te mechanizmy
. A tak wogóle to witam i pozdrawiam wszystkich, gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum, bo dopiero dzisiaj się na nim zarejestrowałem. 

Wróć do „Komentarze na temat strony”