[2010.05.27] Warszawa - AC/DC
Moderator: smar666
Re: [2010.05.27] Warszawa - AC/DC
Wiecie może kto będzie supportował ACDC?
Nie wiadomo jeszcze. Może TSA?:)
"Nothingman... Isn't it something...?"
Przecież w końcu TSA wzorowało sie w dużej mierze na ACDC.
maciek0019 pisze:Przecież w końcu TSA wzorowało sie w dużej mierze na ACDC.
Ale to chyba nie zobowiozuje zeby grac przed ac piorun dc...
www.dzikijunak.org/gallery/Drut
I'd like to think that when I die
I'd get a chance another time
And to return and live again
Reincarnate, play the game
Again, and again, and again, and again
http://junakm10.fotosik.pl/
I'd like to think that when I die
I'd get a chance another time
And to return and live again
Reincarnate, play the game
Again, and again, and again, and again
http://junakm10.fotosik.pl/
witam 
wybieramy się na AC/DC i mamy jeszcze kilka miejsc w autokarze... wyjazd z Kalisza, zainteresowanych proszę o kontakt pod numeber gadu 6092016
będzie się działo

wybieramy się na AC/DC i mamy jeszcze kilka miejsc w autokarze... wyjazd z Kalisza, zainteresowanych proszę o kontakt pod numeber gadu 6092016
będzie się działo

no to support mamy genialny !!
Adi pisze:no to support mamy genialny !!
Wypada zapytać - "to przed kim mogą jeszcze zagrać?"
Piwko jedno, albo dwa....no i słoik Dżemu
dwa moje ulubione zespoły na jednej scenie! czy można chcieć czegoś więcej? chyba tylko wspólnie wykonanego kawałka;p
zazdroszcze tym co tam beda moje dwie ulubione kapele na jednej scenie mnie niestety ne bedzie za drogie bilety i brak czasu
Peace&Love
Nooo... Ja tez juz sobie zazdroszcze:D
Coraz bardziej mnie ten bilet w szuflade pali:D:D:D
Jesli ktos z Olsztyna sie wybiera, to mamy jeszcze jakies wolne miejsce w samochodzie:D
Coraz bardziej mnie ten bilet w szuflade pali:D:D:D
Jesli ktos z Olsztyna sie wybiera, to mamy jeszcze jakies wolne miejsce w samochodzie:D
Cieszę się ze szczęścia chłopaków!
To będzie dla nich niezapomniane przeżycie zagrac przed AC/DC
szkoda że nie mogę tam byc 

Co jak co , ale takiego obrotu sprawy się nie spodziewałam!!!! Już mnie rozsadza przed komputerem ze szczęścia!!
:D:D

No ja jakoś nie jestem zachwycony...
Wolał bym żeby zagrała jakaś kapela z [cenzura] jak chociażby właśnie TSA, czy Acid Drinkers z jakimś czadowym repertuarem. Szkoda troszeczkę takiego fajnego miejsca dla rock-bluesowej kapeli, i nie mowie o tym ze Dżem jest zły, to po prostu kapela kompletnie z innej bajki.
No ale trudno, mam nadzieje że nie zagrają:
Whiskey, Wechikul czasu, lunatycy, cegla, autsajder, do kolyski, i reszty oklepanych szlagierow.
pozdrawiam
Bartek
przypominam regulamin :
1. Nie używaj zwrotów i wyrażeń powszechnie uważanych za wulgarne. Stosowanie gwiazdek bądź kropek w miejsce wulgaryzmu traktowane jest również jako wulgaryzm
/adi
Wolał bym żeby zagrała jakaś kapela z [cenzura] jak chociażby właśnie TSA, czy Acid Drinkers z jakimś czadowym repertuarem. Szkoda troszeczkę takiego fajnego miejsca dla rock-bluesowej kapeli, i nie mowie o tym ze Dżem jest zły, to po prostu kapela kompletnie z innej bajki.
No ale trudno, mam nadzieje że nie zagrają:
Whiskey, Wechikul czasu, lunatycy, cegla, autsajder, do kolyski, i reszty oklepanych szlagierow.
pozdrawiam
Bartek
przypominam regulamin :
1. Nie używaj zwrotów i wyrażeń powszechnie uważanych za wulgarne. Stosowanie gwiazdek bądź kropek w miejsce wulgaryzmu traktowane jest również jako wulgaryzm
/adi
- misiek_k-ce
BART00SH pisze:No ale trudno, mam nadzieje że nie zagrają:
Wehikuł czasu jak już. Ale wracając do sprawy, to co oni wg Ciebie mają tam zagrać, jak nie te największe przeboje?

Ludzie tam idą na AC/DC, a nie strikte na Dżem człowieku! Trudno, żeby chłopcy zagrali Modlitwę czy inny kawałek nie znany szerszej grupie ludzi... Oni mają rozkręcić publiczność przed koncertem głównej gwiazdy i muszą zagrać to, co wszyscy znają i lubią. Tak samo było przed Claptonem, zagrali godzinę, same najbardziej znane utwory.
ale jest to też dobre miejsce żeby zaprezentować mocniejsze kawałki takie jak Niewinni i Strach;)