Wiecie czego najbardziej nienawidzę?
Jak ktoś obraża zespoł Dżem i jak mówi że ten zespół to głupota.
Moja babcia właśnie tak powiedziała.Jest mi bardzo przykro.Niedawno na RMF FM leciała piosenka Dżemu ,,Naiwne pytania" i z mamą wspominalysmy spotkanie z chłopakami z Dżemu.Oczywiscie babcia musiała się wtrącić.
Zespół Dżem jest mi bardzo bliski,chłopacy to moi przyjaciele.A poza tym tych chwil spędzonych z zespołem nikt nam nie odbierze.
Chyba się do niej już nie odezwę.
Kasia z Tomaszowa Lubelskiego/Skazana_na_Dzem
W życiu piękne są tylko chwile...
Nienawidzę obrażania zespołu
-
Re: Nienawidzę obrażania zespołu
Życie. Jeden lubi dżem drugi marmoladę, nic z tym nie zrobimy 

"Dlaczego chowacie pod klosz
wartości, wartości tego świata..."
wartości, wartości tego świata..."
Skazana_na_Dzem pisze:Chyba się do niej już nie odezwę
Nie odzywać się do własnej babci, bo ma inny gust muzyczny... ?

-
dawid_1 pisze:Nie wiem jak można stawiać zespół na ważniejszym miejscu niż rodzinę.
dawid_1 Rodzina jest dla mnie najważniejsza ale z zespołem mam bardzo miłe wspomnienia.Koncert i chwile po koncercie.Niezwykle wspomnienia które zostaną do końca życia.
Nie zgadzam się z tobą Dawidzie,że stawiam zespół na ważniejszym miejscu niż rodzinę.
Tych wspomnień nikt nie odbierze.I zespoł Dżem nie jest głupotą.To są fantastyczni ludzie a ich muzyka łączy pokolenia.
Kasia z Tomaszowa Lubelskiego/Skazana_na_Dzem
W życiu piękne są tylko chwile...
Ostatnio zmieniony śr mar 21, 2018 10:41 am przez knomon, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma się co przejmować takim gadaniem, każdy lubi co innego. Najgorszy jest nieuzasadniony hejt, jak ktoś gada głupoty zamiast po prostu powiedzieć, że mu się nie podoba i tyle. Co zrobisz? Nic nie zrobisz.