Jednym z niewielu plusów wczorajszego czata (czatu?

Moderatorzy: Piotrek, Radek, smar666
Benson pisze:Ale odzew![]()
Minęło już 1,5 miesiąca i raczej nie spodziewam się, żeby płyta (-y) się ukazała w Paprocanach, gdyż już by coś o tym było wiadomo.
Armin pisze:Wie ktoś coś więcej na temat tej płyty? Wielce miała być do kupienia na Festiwalu.. według Maćka.. (chyba że znów tylko cytował)
Pani na stoisku Dżemowym też nic nie wiedziała.. w niedziele miała spytać pana Martinka, ale chyba nie spytała..
Scypion pisze:cholera jak zobaczylem, ze ten tamt swieci sie na zolto myslalem, ze wreszcie cos wiadomo...ze plyta jest ew, zaraz bedzie...
dyli pisze:Ciekawe czy jakieś informacje, co do płyty, bo nie byłem na nim, a chętnie bym go zobaczył. Coś było o tym, że nie wszystkie utwory będą na płytach. Według mnie szkoda, ale biorąc pod uwagę liczbę płyt, jak i cenę, to na początek to jednak dobre rozwiązanieW przyszłości jest planowanie wszystkiego, więc o nic się nie boję, oby tylko coś było.
kwiatuszek pisze:ja bylam na tym koncercie...i bym bardzo chciala ta plyte miec w domu.
i dziennie powtarzam sobie: przeciez cierpliwosc uszlachetnia..(:, wiec uszlachetni Nas tak, ze ta plyta bedzie i moze z jakas niespodzianka....pozyjemy, zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości