[2012.02.17] Radom, Strefa G2
[2012.02.17] Radom, Strefa G2
Wszystkich fanów zapraszamy do Radomia 17 lutego 2012
Klub Strefa G2
więcej info można uzyskać klikając tutaj:
https://www.facebook.com/event.php?eid=158804254216769
Klub Strefa G2
więcej info można uzyskać klikając tutaj:
https://www.facebook.com/event.php?eid=158804254216769
Ostatnio zmieniony ndz lis 27, 2011 1:14 pm przez wazluk, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: (2012.04.23) RADOM
aaaaa, cudnie. Czekałam na to info od sierpnia 

„Nie ma demonów, jeśli nie uważać za demona wolności; świat jest jeden i Bóg jest jeden, i wiara jest jedna, przybyszu, a reszta jest milczeniem.”
data zmieniona na 17 lutego. jeszcze piękniej.
„Nie ma demonów, jeśli nie uważać za demona wolności; świat jest jeden i Bóg jest jeden, i wiara jest jedna, przybyszu, a reszta jest milczeniem.”
to może i tytuł tematu by ktoś zmienił?
bo data wprowadza w błąd...
co do koncertu - obecność obowiązkowa
bo data wprowadza w błąd...
co do koncertu - obecność obowiązkowa

Re: [2012.02.17] Radom, Strefa G2
Będę na pewno
Ostatni koncert, z lutego 2011r był fantastyczny, liczę więc, że i tym razem będzie podobnie
Chciałbym usłyszeć na żywo List do M. lub Modlitwę III i mam nadzieję, że któryś z tych utworów (albo oba
) znajdzie się w setliście na ten koncert .

Ostatni koncert, z lutego 2011r był fantastyczny, liczę więc, że i tym razem będzie podobnie

Chciałbym usłyszeć na żywo List do M. lub Modlitwę III i mam nadzieję, że któryś z tych utworów (albo oba

a mi jest obojętne co zagrają (tylko w tym roku widziałem zespół 5 razy, i to co chciałem usłyszeć na żywo to już słyszałem), najważniejsze żeby publika dopisała!
Na Dżemie zawsze dopisuje publika
Przyciągają panowie ludzi, nie ma co.

Możliwe, że Warszawa Was odwiedzi w 3-5 osobowej grupce 
Zostaniemy przyjęci?

Zostaniemy przyjęci?

"Dlaczego chowacie pod klosz
wartości, wartości tego świata..."
Zapraszamy do Radomia, przyjmiemy Was tak ja Wy nas w Stodole czy na Bielanach w czerwcu 

Husky80 pisze:Zapraszamy do Radomia, przyjmiemy Was tak ja Wy nas w Stodole czy na Bielanach w czerwcu
No to dobrze, mam nadzieję, że trafimy i że bilety nie będą zbyt drogie, chociaż ile by nie kosztowały i tak się pojawimy - a w Strefie G2 nie znają jeszcze ceny.
Nie wiem jak Wy, ale my nadal liczymy na Niewinnych i będziemy się domagać

Rok i dwa lata temu były bilety po 40/50 o ile się nie mylę. Więc chyba to norma. Też bym chciała Niewinnych i List jeszcze. Będzie dodatkowa pomoc krzykaczy 

Jurek kiedyś powiedział o Niewinnych ,że ta piosenka to Hymn narkomanów ,więc chyba za Tym utworem nie przepada
będzie Wam ciężko ,ale życzę Wam powodzenia
, no może się uda...

Matteo90 pisze:Jurek kiedyś powiedział o Niewinnych ,że ta piosenka to Hymn narkomanów ,więc chyba za Tym utworem nie przepadabędzie Wam ciężko ,ale życzę Wam powodzenia
, no może się uda...
Podobno po bisie pierwszym, albo jakoś pod koniec koncertu w Stodole stwierdził, że mógłby zagrać, ale za późno było

Zawsze można złożyć na ręce Dżemu błagalną petycję w sprawie Niewinnych, podpisaną przez rzesze fanów
Do 17 lutego jest trochę czasu. Można by było to jakoś zorganizować

Do 17 lutego jest trochę czasu. Można by było to jakoś zorganizować