http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?p=3 ... anie#34227
jakby co to ostrzeżenie dla mnie

Moderatorzy: Piotrek, Radek, smar666
alegorn pisze:no dobra, wytlumaczcie mi jak ten i kilka innych tematow przypiac do tego forum????????
dla nie osobisice jest to SPAM, sporo wczesniej bylo marudzenia na temat tego co sie dzieje na liscie..... co z tym zrobic???
wiem ze to jest dzial "inne' ale kurde.... to nadal forum dzemu....
alegorn pisze:owszem, nie mowie ze nie. moiim zdaniem da sie to wszystko odnalesc na innych forach... no bo ja moge zalozyc watek na temat programowania, by pogadac o C++, php, czy html, i wierz mi znajdzie sie sporo osob ktore by na ten temat mialy cos do dyskusji..... tylko PO CO????
alegorn pisze:wiem ze to jest dzial "inne' ale kurde.... to nadal forum dzemu
allegorn pisze:to wszystko odnalesc na innych forach
sport to nie moja dzialka, wiec raczej tu mnie nie bedzie
blokowanie tematów, które sa zbędne (nagminne przypadki tj. ostatnia rawa powinny być usuwane)
2. upomnienia dla ludzi nie szanujacych czystosci forum (zbedne tematy, prowadzenie dyskusji na tematy rozmijające sie z tematem wątku, bądź komentarze bedące nie na miejscu
4. Przymykanie oczu na lekki off top (to właśnie off top tworzy na forum klimat)
5. Kasowanie postów zbędnych (godzących w innych użytkowników, niezgodnych z prawem, wulgarnych, spamu, itp.)
alegorn pisze:no i czy to jest lekki off top ??? huh?
na koniec podam jeszcze aktualne wyniki ankiety.. 90% za moderowaniem.
Wróć do „Komentarze na temat strony”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość