[2014.04.26] Luboń
Re: 2014.04.26 Luboń
Po prostu się nie chce i tyle i nie ma się co oszukiwać to widać gołym okiem.
Peace&Love
Podziwiam Cię, Patryku, że jeszcze chce Ci się dyskutować na te tematy......
Nie sadzę, żebyś przekonał zapaleńców bo przecież miłość jest ślepa. A u mnie - w co trudno uwierzyć - ona całkowicie się wypaliła
Pozdrawiam Cię serdecznie!
Nie sadzę, żebyś przekonał zapaleńców bo przecież miłość jest ślepa. A u mnie - w co trudno uwierzyć - ona całkowicie się wypaliła

Pozdrawiam Cię serdecznie!
Dziękuję Ewo, również pozdrawiam i mam nadzieję na jeszcze kilka spotkań.
We mnie "tli się jeszcze", choć nie ukrywam, że tlenu coraz bardziej brak. A podziwiać o trzeba tych, którzy jeszcze nie przejrzeli na oczy. Może to jednak i dobrze - zawsze mają szansę usłyszeć "Całą w trawie" albo chociaż "Whisky" od czasu do czasu.
We mnie "tli się jeszcze", choć nie ukrywam, że tlenu coraz bardziej brak. A podziwiać o trzeba tych, którzy jeszcze nie przejrzeli na oczy. Może to jednak i dobrze - zawsze mają szansę usłyszeć "Całą w trawie" albo chociaż "Whisky" od czasu do czasu.
Dobra dobra 

a może brak koszulek z Ryśkiem, znaczy po prostu, że pogodzenie z Bastkiem to ściema ? 

-
kolejny szyje teorie spiskowe..
Donaldzie, o ile się orientuję każdy ma prawo do swego zdania... i nie rozumiem twego lekceważącego tonu wobec Adiego.
Między przyjaciółmi albo dobrymi znajomymi raczej nie spisuje się dziwnych oświadczeń czy porozumień przy "użyciu" prawnika
Między przyjaciółmi albo dobrymi znajomymi raczej nie spisuje się dziwnych oświadczeń czy porozumień przy "użyciu" prawnika

-
Nie rozumie, ludzie chcieli takiego oświadczenia i je dostali a widzę że dla niektórych jest nadal źle
Kto nie rozumie???????
Ludzie chcieli TAKIEGO oświadczenia????????
Jak na 79 lat nieźle się trzymasz The_Duck.
Ludzie chcieli TAKIEGO oświadczenia????????
Jak na 79 lat nieźle się trzymasz The_Duck.
Ja liczyłem na oświadczenie, w którym dostanę jasną informację dlaczego nie zagrają na festiwalu. Godzenie z Bastkiem mogli sobie załatwić już prywatnie. Przykro się na to patrzy, ale trudno.
"Nothingman... Isn't it something...?"
-
Moim zdaniem jest jasno wyjaśnione w punkcie nr. II oświadczenia ale jak ktoś nie czyta tekstu ze zrozumieniem..
-
boston pisze:Jak na 79 lat nieźle się trzymasz The_Duck.
a dziękuję nie narzekam trzymam się bardzo dobrze

No tak, najlepiej łykać wszystko, co podsuną 

"Nothingman... Isn't it something...?"